reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Kotek no wlasnie dlatego ze juz sie tak dlugo starasz to znaczy ze juz blizej niz dalej! Przeciez wiele kobiet zachodzi w 8 cyklu A ty masz jakas diagnoze czy zdrowa?
A dzidzius brata to przeciez najblizsza rodzina, pomysl ze cos z twojej krwi tez w tym malenstwie jest Ja nawet w bliskiej rodzinie nie mam dzieci bo ani ja ani moi rodzice nie maja rodzenstwa
A dzidzius brata to przeciez najblizsza rodzina, pomysl ze cos z twojej krwi tez w tym malenstwie jest Ja nawet w bliskiej rodzinie nie mam dzieci bo ani ja ani moi rodzice nie maja rodzenstwa
Ostatnia edycja:
Aaaa no widzisz przez to ze nie mam duzej rodziny to nie lapie sie w tych nazwach hahah A zona brata to bratowa czy jakos tak? :glupek: ;P
żona brata-bratowa
siostra męża -szwagierka
brat męża -szwagier
żona brata męża-szwagierka
mąż siostry męża-szwagier
gin nie widzi u mnie żadnych problemów
Hahah dzieki Kotek
A no to jestesmy w podobnej sytuacji, u mnie tez wszystko gra Ale teraz zaczynam sie martwic moim S. i jego nasieniem...
Ja tez mezowi powiedziałam ze bedzie musiał po roku pójść sie przebadac a on powiedział ze pójdzie ale ja musze iść z nim bo sam nie chce sobie "tego" robić hahaha....
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
No ja powiedzialam mojemu jak zaczynalismy ze ja zrobilam kompleksowe badania i jestem zdrowa wiec jesli po pol roku sie nie uda to badamy jego, mysle ze to fair Ale niestety on byl pewny siebie ze tyle czasu mu to nie zajmie jak to obiecywal o jak minal 6 mies to zaczal sie wymigiwac Nie wiem co ci faceci maja z tym... My latamy jak glupie na wszystkie badania a im wystarczy jedno i problem maja z tym... Ale juz ostatecznie dogadalismy sie tez na rok staran (obysmy nie musialy! ) A jesli chodzi o "robienie tego", to mozecie to wykonac w domu i w ciagu godziny dostarczyc do kliniki o ile macie mozliwosc. Mysle ze to przyjemniejsze wyjscie