reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hehe wszystkie my zastanawiamy sie i martwimy na zapas :) Ciagle, stale, na kazdym kroku i nawet nieswiadomie :) Fajnje maja faceci, oni naprawde nie maja takich rozkiminek. Ich zycie jest duzo prostrze i latwiejsze.(z mentalnego punktu widzenia:) Madziu nie martw sie, to normalne. Zobacz ile kobiet zachodzi w ciaze i o tym nie wie bo zadnych objawow, czasem dopiero rosnacy brzuszek zauwazaja, bo nawet "okres" maja :) Ja tez sie nie nakrecam bo wiem ze te "objawy" moga swiadczyc rownie dobrze o malpie. No ja jeszcze 2 dni czekania i bd wiedziec :) U nas dzis najgoretsza noc w roku byla ale przezylam :) Buziaki!

Ps. Madziu czemu nie zaktualizujesz listy :(

reklama
czesc, ja skonczylam piec kuraka, dzieciaki oczywiscie tego nie chca, bo to bleee i dostana trzydniowy rosol za to, bo sil mi brak :wściekła/y:pogoda ladna, pranie robie, Tomek szedl na fuche, mnie czekaja zakupy po pracy i jeszcze musze isc umyc wloski :biggrin2:

Ewelina Tobie też miłego dnia ;*
Magda pewnie ze się nie nastawiam bo wiem jak to jest, nie ma juz we mnie takiego wyczekiwania ;) bo szczerze mówiąc ten miesiąc byłby mi najbardziej nie na reke niż cała reszta w tym roku ;) termin 2tyg przed ślubem gdzie sala (zaliczka ale też nie mala) fotograf i dj opłaceni ;) ni przekładać ni co... Szczerze mówiąc to aż czasem mnie lapie strach jak malolate przed ciążą :D ale będzie co ma być

A czemu chcecie przekładać? No ja chciałam w listopadzie... W piątek 13go :D to była idealna data dla nas. Ale każdy się zaparl ze w kwietniu ładniej ( chociaż w kwietniu czasem gorsza pogoda jak w listopadzie) itp no ale niech mają i jest termin w Kamila urodziny przynajmniej nie będę musiała juz prezentów kabinowac :D

reklama
Haha czyli mnie rozumiesz ;) ja to w sumie będę mieć daleko gdzieś jak będę wtedy wyglądać ale przy samej końcówce to ja się nie będę nawet czuć... Albo zaraz z urzędu polecę do szpitala...;) na szczęście nawet szpital w którym chciałabym rodzic jest z 500m od hotelu bo wszystko w centrum miasta jest także luzik no ale jakby przyszło rodzic w terminie albo przed to przecież z noworodkiem nie pójdę na wesele a ja tym bardziej nie będę miała ochoty na widzenie kogokolwiek ładne wygladanie i uśmiechnie się w tym czasie :D

Do góry