reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelinko, cieszę się, że i Ty się przebadasz. Gdybyś potrzebowała jakichkolwiek info to pytaj.
U was chyba to jest trochę tak, że dla Ł odżywki i siłka to sposób na autonomię i chwilę niezależności w związku. Może dzięki temu nadaje porządek światu (regularne ćwiczenia i zażywanie tego świństwa i świadomość, że sam sobie to narzucił). Często faceci czegoś takiego potrzebują. Mój spełnia się tak właśnie w pracy i bardzo pilnuje naszych rytuałów w domu.

reklama
Tyylko ze on jest troche typem samoluba ale cooz widzialy galy co braly ...

Moj kolejny plan na kolejny stracony cykl to tatuaz aa co tam trzeba sobie zycie umilic

Ja zawsze byłam fanką piercingu... Ale odkąd jestem z mężem przestało mieć to dla mnie znaczenie i jakoś tak wyszło, że powyjmowałam kolczyki. Tak samo dużo pierścionków i calą masę bransoletek nosiłam. A teraz noszę jedynie obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Żadnej innej biżuterii.

Ja mam tylko kolczyk w pepku, z czasow gdy byly jeszcze modne ;) Na 14 urodziny od mamy pozwolenie dostalam :D Ale nie zdejmuje go bo jest delikatny i uroczy :) Ale tatuaz tez kiedys sobie zrobie jak bd miala wene bo nie chce takiego nic nie znaczacego.

Ewe super ze masz takie nastawienie, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Wreszcie wzieliscie sprawy w swoje rece i dzialacie bo tak to tylko w miejscu staliscie i ta niepewnosc was frustrowala. Bedzie dobrze!

U mnie dzis 15dc i pewnie owu bo sluz wciaz mam. Bylo juz bara bara teraz czekac 2 tyg. Ehh te cholerne 2 tyg czekania :D

ewmi dzieki za szczegolowe info. Zainteresuje sie tym tematem po badaniach nasienia w przyszlym mies. No chyba ze nie beda potrzebne ;)

Dziewczyny, mam pytanie czy was tez w tej drugiej czesci cyklu, w fazie lutealnej pobolewaja piersi? Bo mnie zawsze po owulacji, ok 16dc zaczynaja bolec piersi i sutki przy dotyku i tak juz do okresu. Nie wiem czy to normalne? Czy moze jakis zbyt wysoki poziom progesteronu?

reklama
Mnie teraz przed malpa zaczely pobolewac 4dni przed ale delikatnie bo bralam tabletki na pms .. a tak ogolnie to bolaly mnie tydz przed i bol niedowytrzymania przy zdejmowaniu biustonosza ;/ zobaczymy jak bede miala z castangusem .. ale to chyba normalne ze cialo tak reaguje choc dla mnie to meczace bardzo bo do tego bol glowy niesamowity jak migrenowy

Do góry