reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heh kiedys myslalam ze 3-4 mies to dlugo a teraz tez mi sie wydaje ze to b szybko ;)

A ile ty masz tego rodzenstwa Ewe? Ja sama jestem :(

pisalam dzis z kolezanka i jej kuzynki corka 16-lat ledwo skonczone z jakiejs domowki wrocila w ciazy, rodzina w szoku, jak to, kiedy, z kim? laska nie chce powiedziec, pewnie nawet sama nie wie...

Masakra :/ Nie wiem jak mozna w dzisiejszych czasach wpasc. Jest tyle form zabezpieczen. Chociaz pewnie ta sie nawet nie umiala zabezpieczyc. Co znow dziwne bo skoro juz byla na tyle dorosla zeby to robic to powinna wiedziec jakie to niesie konsekwencje.

dzien dobyry, my bylimsy w miescie na malych zakupach, gdy wrocilismy to dostalam @ w terminie, teraz biore sie za obiad-pyzy plus sos mysliwski z cebulka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
Do góry