reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Jowita86 6 cykli to nie tak dużo;) są tacy na forum co starają się np 11 . A miałaś sprawdzany cykl tzn monitoring czy są pęcherzyki i pękają?

reklama
Witaj Jowita :tak:

Hmm jak chodzi o pocieszenie to tak jak dziewczyny mowia pol roku to nie bardzo duzo:tak: my tu bedziemy za Ciebie rowniez zaciskac kciuki wiec w koncu sie uda

Hej Dziewczynki. Powróciłam! :) Podczytywałam Was troszkę na kom., ale na wsi internet strasznie wolno chodzi, więc... U mnie dziś 36 dc, miesiączki na razie nie ma, ale chyba przyjdzie... od wczoraj mam podły nastrój (myślałam, że to przez blue monday, ale chyba jednak nie skoro do dziś mnie trzyma ;P, coś czuję że to PMS ;)). Czekam do weekendu, jak okresu nie będzie zrobię test.

jowita86, StaraRaszpla witajcie!

jowita86, skoro badania wyszły ok to nie przejmuj się. My przestaliśmy zabezpieczać się we wrześniu. Musisz przestać się stresować i spinać, wtedy na pewno szybko zajdziesz w upragnioną ciążę. Daj Wam trochę czasu, nie każdemu się od razu udaje. Będzie dobrze.;-)

Ja też nie mam czasu by tu zaglądać czasem coś podczytam :) taki ciężki tydzień chyba większość z nas ma bo jakoś cicho się zrobiło na naszym forum :)
trzymam kciuki za starania i za wyniki :)))
któraś z (nie)oczekujących na @ ma jakieś przeczucia?? może objawy??
ja jeszcze tydzień ale ten czas się strasznie dłuży :)))

Hej Agata,
ja (nie)czekam na @. Cóż mogę napisać? ;) Poza tym co jest w moim poprzednim poście, mam lekkie bóle podbrzusza i powiększone i pobolewające piersi. Jak to przed @. Jeśli chodzi o przeczucia - czuję, że się nie udało. Planuję już kolejny cykl starań...

Hej Agata,
ja (nie)czekam na @. Cóż mogę napisać? ;) Poza tym co jest w moim poprzednim poście, mam lekkie bóle podbrzusza i powiększone i pobolewające piersi. Jak to przed @. Jeśli chodzi o przeczucia - czuję, że się nie udało. Planuję już kolejny cykl starań...

Też czuje, że się nie udało. Bo dziś jest termin przedłużonego cyklu i od popoludnia wierci mnie na małpe mam wrażenie, że zaczęło sie plamienie. Jestem zawiedziona grr...

Cześć kobietki :)
co do kalendarzyków to nie byłabym ich taka pewna sama wiem po sobie kalendarzyk pokazał mi że dwa dni temu miałam owulkę a dopiero dziś zaczynają mi wychodzić dobrze testy owu są dwie solidne krechy ;)) więc czekam na mężczyznę i będziemy działać i mam nadzieję że będzie w pełni sił bo się zawiodę ;/ :D
no i każda z nas ma inny organizm , czasem może się przesunąć bo się stresujemy , wyczekujemy , myślimy , czasem wystąpić może infekcja mała, przemęczenie itd więc ciężko tak się wstrzelić nawet gdy się policzy te dni .. polecam robienie testów owu :) wiadomo że nie ma się 100% gwarancji że mimo wystąpienia owulacji która jest pokazana to zajdziemy ale przynajmniej wiadomo czy cykl był z owulacją czy bezowulacyjny ;)
ja jestem bynajmniej zadowolona przynajmniej wiem co i jak ;)
Witam JOWI trzymam kciukasy za staraczkowanie i głowa do góry na pewno się uda , jeszcze chwila i zapewne będziesz oglądała w pełni pozytywny teścior :)
I za inne staraczki tutaj też trzymam kciukasy !!
i kiedy pierwsze testowanko ?? :))
ja lecę spać bo jeszcze po nocce dobrze nie odespałam :) papa

reklama
20150121_104824.jpg
Czy to juz kobietki wskazuje na owulke?? Dzisiaj sa jeszcze bardziej tlusciuchne :-D

ZAKOCONA najlepiej poczekaj ttroszke, wstrzymaj sie bo moze od razu nie wyjsc tescior wiec po co sie rozczarowac ..a na pewno będzie dobrze !! trzymaam mocno kciukasyy!!;-)

Załączniki

• 20150121_104824.jpg
    20150121_104824.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Do góry