reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

A ja jestem i podglądam z partyzanta... Ale znowu jakoś nie miałam weny do pisania...
Dziewczynki, ja tu cały czas zaglądam. Wiecie, że czasem muszę się odciąć i za chwilę wracam :)
Madzia, zaktualizujesz listę? Wpisz mi @ na 05.07.
A reszta? Kogo jeszcze wpisać na termin @?
Zrobisz ponizej listę zafasolkowanych?

reklama
dzien dobry u nas taka se pogoda, oczywiscie kundel nie dal mi pospac
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
na dodatek co chwile jakies karetki jechaly, chyba cos sie stalo powaznego
fWN6QAA7
stary tez mnie wkurzyl, bo podobno nie beda zjezdzac na weekend z delegacji, bo musza oddac kurnik do poniedzialku i przez weekend musza go skonczyc, brak slow, co ja bede robic sama przez weekend? jutro sie dowiem wszystkiego​

Dzieki kochana! Powiem szczerze ze jestem dobrej mysli, ale chcemy go przebadac zeby byc jeszcze lepszej mysli ;) Wiem ze to moze wczesnie ale zwazywszy na to ze ja sie juz badalam i jestem zdrowa to dobrze by bylo i jego teraz. Ale moze nie bedzie trzeba! ;)

reklama
Do góry