reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Heej kobiety co tu taka cisza ??

Wiem ze nas starajacych coraz mniej alee heloool nie przesadzajcie :p :p
Kaasiu spokojnie co ma byc to bedzie ..czego nie zrobimy to los i tak zrobi swoje ;))
Ale mocno trzymam za ciebie &&&&&& kochana ;)))
Ja po pracy zrobilam spaghetti i teraz leze i chce mi sie spac ;<
A jeszcze musze pojezdzic na rowerku i pobiegac oby sily wrocily do mnie !!

Jak tylko skonczyla mi sie owulacja to czuje brzuch ..co to ma znaczyc oswieci mnie ktos ?? Bo google to roznie mowi ;<

reklama
Heej kobiety co tu taka cisza ??

Wiem ze nas starajacych coraz mniej alee heloool nie przesadzajcie :p :p
Kaasiu spokojnie co ma byc to bedzie ..czego nie zrobimy to los i tak zrobi swoje ;))
Ale mocno trzymam za ciebie &&&&&& kochana ;)))
Ja po pracy zrobilam spaghetti i teraz leze i chce mi sie spac ;<
A jeszcze musze pojezdzic na rowerku i pobiegac oby sily wrocily do mnie !!

Jak tylko skonczyla mi sie owulacja to czuje brzuch ..co to ma znaczyc oswieci mnie ktos ?? Bo google to roznie mowi ;<

ja malo pisze, bo Ewmi nie ma :no: siedze na inncyh watkach, tam mamy mega ruch

No wlasnie dawno nie widac dziewczyn Wredzi, Ewmi, Gosik... Lista nieaktualna nawet nie wiadomo za kogo kciuki trzymac :(

Ewelinka jesli wczesniej cie nigdy nie bolal to moze to dobry znak :) Niech ci bog da dziecko drogie! Juz sie naczekalas!

Ja owulacje czasem czuje czasem nie. Ale jesli tak to b delikatnie. W sumie noe wiem kiedy jest dokladnie. Wydaje mi sie ze pod koniec sluzu plodnego.

No wlasnie dawno nie widac dziewczyn Wredzi, Ewmi, Gosik... Lista nieaktualna nawet nie wiadomo za kogo kciuki trzymac :(

Ewelinka jesli wczesniej cie nigdy nie bolal to moze to dobry znak :) Niech ci bog da dziecko drogie! Juz sie naczekalas!

Ja owulacje czasem czuje czasem nie. Ale jesli tak to b delikatnie. W sumie noe wiem kiedy jest dokladnie. Wydaje mi sie ze pod koniec sluzu plodnego.

proponuje Wam przeniesc sie na moj watek

Justynka kto by sie kilogramami przejmowal noszac zycie pod sercem!! To jest taki piekny cud ze kazda wyglada wtedy pieknie! Ja moge przytyc, moga mi cycki obwisnac, rozstepy na calym ciele, nic mnie nie obchodzi, wszystko byle tylko dzidzius byl :)

Lux ja tez juz sie nie przenosze, czasem je podczytuje ale wkrecic sie nie moge, za duzy tlum, zbyt dlugo sie znaja itd :) A tu jakos was wszystkie znam, jak siostry jestescie dla mnie ;)

Nawet jak zajde to sie stad nie ruszam :D

Ewelinka to dobrze, kazda taka roznica w cyklu daje nadzieje :) Oby!

reklama
Do góry