reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wiem, pamietam ze przekladalas ale pytalam dlaczego na szczescie? Szczescie to zajsc w ciaze i urodzuc dziecko, nie wazne czy planowne czy nie :) A nie dostac malpe. Takze ja tam ci zycze zeby malpa nie przyszla wcale juz :p

Hej kobiety ;)

Dziwne lux ze nie masz @@ taak zeby hormony plataly figle to nie ladnie ..moze musisz ze do gin zeby dal ci cos na wywolanir i dodatkowo przebadal ..a nie mialas jakiegos stresa czy cos ze ci sie tak spoznia ?? ;))

A ja zaczelam sie zajmowac bieganiem ..biegam po 7km dziennie po pracy lub przed i mimo ze jestem mega zmeczona to szczesliwa wgl nie mysle o starankach zagladam tutaj coraz rzadziej z czego chcociaz umysl mi sie oczyscil ..czuje sie o wiele wiele lepiej .. zaraz obiadzio i do pracy ;))

Cassiah, robrze mówisz.
Lux, ile najdłużej może opóźnić Ci się @? Bo jeśli zbyt długo nie przylezie, to też nie dobrze i ja bym poszła sprawdzić o co to chodzi.
Jak Wasze samopoczucie dzisiaj? U nas od rana pada, ale jest cudownie ciepło (nie gorąco). Po upałach to dobre wytchnienie.

reklama
Do góry