reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Na zapalenie stawów pomaga podanie leków przeciwko lamblii. Znam przypadki, że psy z zapaleniem stawów, które już nie chodziły i którym w innych lecznicach nie dawano szans na chodzenie, z rzekomym zwyrodnieniem kręgosłupa stawały na nogi po podaniu leków przeciwpasożytniczych i homeopatii.

reklama
Luxi, ja nie mówię, że coś źle robiłaś. Na pewno dbałaś o niego najbardziej jak potrafiłaś. Ja tylko mówię, że często weterynarze źle diagnozują choroby i nie wiedzą, że problemy ze stawami często mają podłoże w lambliozie. W ogóle lekceważy się pasożyty i choroby odpasożytnicze (zarówno u zwierząt, jak i ludzi).

Luxi, ja nie mówię, że coś źle robiłaś. Na pewno dbałaś o niego najbardziej jak potrafiłaś. Ja tylko mówię, że często weterynarze źle diagnozują choroby i nie wiedzą, że problemy ze stawami często mają podłoże w lambliozie. W ogóle lekceważy się pasożyty i choroby odpasożytnicze (zarówno u zwierząt, jak i ludzi).

pierwszy weterynarz chcial go uspic (nie chcielismy sie na to zgodzic), dopiero drugi weterynarz go uratowal

Bo każdym lekarzem trzeba być z powołania. Jak zaczynają działać rutynowo i schematycznie to tak to się właśnie kończy. I dotyczy to zarówno lekarzy od ludzi, jak i zwierząt. Dlatego ja zawsze tak intensywnie się dokształcam, czytam, szukam informacji. Aby mieć cały czas rękę na pulsie i nie pozwolić sobie i bliskim zrobić krzywdy

W każdej z wersji dobre musi być :)
Ja do cukinii daję pomidory pokrojone w czasteczki drobne, osolone jedynie. I ryż lub makaron podsmażany z przyprawami i parmezanem lub topliwym serem (gouda, morski, mozarella) w wiórkach. Moja dietetyczna wersja to sama cukinia i pomidorek.

reklama
Do góry