reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja zazwyczaj w sklepie, ale ostatnio nie ma. Ale może będzie już niedługo młoda. Taka drobna i zasmaczysta :D w ogóle to mi smaka narobiłaś i teraz jestem głodna. A zjadłam już śniadanie i nie mam nic przewidzianego na przekąskę... :(

reklama
Mężulek wrócił wcześniej do domu i nakrył mnie na opalaniu dupska w progu balkonu hahaha Szkoda, że nie uwieczniłam jego miny na zdjęciu :D
Pogoda extra, więc zaraz jedziemy poczyścić sobie autka :)

No jak pada to ryzyko... Pytanie jak ciepło macie na dworzu? Jak ciepło jest to ja bym wyszła na dwór. Jak zimno, to bym coś innego wymyśliła.

reklama
Wiecie co, dziwnie się czuję. Może to kwestia płatania figli przez moją głowę, ale mam strasznie tkliwe piersi. I ochotę na sex, a nigdy przed @ nie mam :eek: Chyba jednak zrobię ten test w sobotę rano, tak dla świętego spokoju.

Do góry