reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

kazdej zycze wkoncu aby wyszlo sloneczko ja to nie mialam juz nadziji nic mi nie chcialo nawet zwiazku i kazdy zdrowy i nie udawalo sie mowia wakacje odpoczni pomoze gow... prawda umysl wie swoje :tak:jak wyszla pilegniarka z laboratorium blada dobrze mnie tam znaja mysle o nie znowu to samo ale heca co moj na to :wściekła/y:

reklama
Ja nie zakładam że jest okey .. ale po prostu wole jeszcze poczekać bo może los płata nam figla i tyle ..wystarczy może jeszcze troszkę czasu i cierpliwości dlatego daje nam rok :)) i tak długo już wytrzymałam a zostało przecież tak mało więc co mi zależy :)) a może już jestem w ciąży tylko test był wadliwy :D bo brzuch na prawdę zaczął mnie paskudnie rwać :D ale na razie czekam i czekam i czeeekam :)))

ja też po każdym zobaczonym tutaj teście muszę chwilę ochłonąć wejść na inną stronę , czasem nawet łza poleci i smutek ogarnie , no ale to przecież kogoś szczęście i trzeba to przetrawić :)) ..no i może takie pozytywy dają mi kopa że nam też się uda ! :))

Cherlize gratulację każdy zasługuję na cud ! :)

:-)

Załączniki

• 1433241918098.jpg
    1433241918098.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 37
no ty to madziolina wiadomo ze juz w ciazy jestes ;)

noo ja mam nadzieje ze nie bede musiala az tyyle czekac ale zobacz jakie wynagrodzenie przez te wszystkie lata :) moj sie nie buntuje sam sie nie moze doczekac i pisze mi czasem tak mega slodkie , rozczulajace smsy jak jestem w praacy ze az papka sama sie smieje :))

matko moj nie uwierzy hmm juz od rana chce dzwonic i wrzeszczec ze udaloo ale nie chce czlowieka stresowac na wysokosciach:laugh2:

reklama
Do góry