kazdej zycze wkoncu aby wyszlo sloneczko ja to nie mialam juz nadziji nic mi nie chcialo nawet zwiazku i kazdy zdrowy i nie udawalo sie mowia wakacje odpoczni pomoze gow... prawda umysl wie swoje jak wyszla pilegniarka z laboratorium blada dobrze mnie tam znaja mysle o nie znowu to samo ale heca co moj na to
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja nie zakładam że jest okey .. ale po prostu wole jeszcze poczekać bo może los płata nam figla i tyle ..wystarczy może jeszcze troszkę czasu i cierpliwości dlatego daje nam rok ) i tak długo już wytrzymałam a zostało przecież tak mało więc co mi zależy ) a może już jestem w ciąży tylko test był wadliwy bo brzuch na prawdę zaczął mnie paskudnie rwać ale na razie czekam i czekam i czeeekam ))
ja też po każdym zobaczonym tutaj teście muszę chwilę ochłonąć wejść na inną stronę , czasem nawet łza poleci i smutek ogarnie , no ale to przecież kogoś szczęście i trzeba to przetrawić ) ..no i może takie pozytywy dają mi kopa że nam też się uda ! )
Cherlize gratulację każdy zasługuję na cud !
ja też po każdym zobaczonym tutaj teście muszę chwilę ochłonąć wejść na inną stronę , czasem nawet łza poleci i smutek ogarnie , no ale to przecież kogoś szczęście i trzeba to przetrawić ) ..no i może takie pozytywy dają mi kopa że nam też się uda ! )
Cherlize gratulację każdy zasługuję na cud !
Ewelinakotalek
kochana ja czekalam prawie 6 lat zalamka widzac brzuszki wozki starsznie lamalo na placz i maz buntujacy
kochana ja czekalam prawie 6 lat zalamka widzac brzuszki wozki starsznie lamalo na placz i maz buntujacy
Zobacz załącznik 692362dziewczynki posluchalam was i poszlam rano do szpitala o 6 nie moglam spac:-)moj bladioch ma hcg1240 to znaczy ze moje 6 lat wynagrodzone
gratuluję
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
no ty to madziolina wiadomo ze juz w ciazy jestes
noo ja mam nadzieje ze nie bede musiala az tyyle czekac ale zobacz jakie wynagrodzenie przez te wszystkie lata moj sie nie buntuje sam sie nie moze doczekac i pisze mi czasem tak mega slodkie , rozczulajace smsy jak jestem w praacy ze az papka sama sie smieje )
noo ja mam nadzieje ze nie bede musiala az tyyle czekac ale zobacz jakie wynagrodzenie przez te wszystkie lata moj sie nie buntuje sam sie nie moze doczekac i pisze mi czasem tak mega slodkie , rozczulajace smsy jak jestem w praacy ze az papka sama sie smieje )
reklama