reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Witajcie Dziewuszki :)

Ewelinko, będzie, będzie... Zobaczysz :) Justynka dobrze mówi. A test mógł nie wyjść prawidłowo :p sikańce są zawodne i to bardzo, więc może być jeszcze niespodzianka :p

Objawów żadnych się nie doszukuje, więc nie wiem czy mi coś jest czy nie... Przestałam się w ogóle zastanawiać nad tym. Kompletnie jest mi wszystko jedno :p

Jest przepiękna pogoda, słońce daje czadu (jest już c35 stopni w słońcu)... Idziemy z psem na spacer i jedziemy po kiełbaskę do kapustki młodej :) Będzie na jutro do goloneczki (naszło mnie na goloneczkę) :D

Witajcie Dziewuszki :)

Ewelinko, będzie, będzie... Zobaczysz :) Justynka dobrze mówi. A test mógł nie wyjść prawidłowo :p sikańce są zawodne i to bardzo, więc może być jeszcze niespodzianka :p

Objawów żadnych się nie doszukuje, więc nie wiem czy mi coś jest czy nie... Przestałam się w ogóle zastanawiać nad tym. Kompletnie jest mi wszystko jedno :p

Jest przepiękna pogoda, słońce daje czadu (jest już c35 stopni w słońcu)... Idziemy z psem na spacer i jedziemy po kiełbaskę do kapustki młodej :) Będzie na jutro do goloneczki (naszło mnie na goloneczkę) :D

u mnie tez mega piekna pogoda :-)

Dziewczyny chciałam się doradzić ... otóż zrobiłam test i druga kreska wyszła blada ... nie wiem co mam myśleć . Czy to ciąża ?

Hej :) Ewelinka póki nie ma @ jest dobrze :) u nas tez ładnie za oknem a ja musze gnić w tym biurze buuuu i w piatek tez pracuje :/ Ewmi pytalas o pensjonat... Nazywa się Dom nad morzem i jest w miejscowości Poddabie. Nie byliśmy tam nigdy nikt z naszych znajomych też nie wiec dopiero jak wrócę bede mogla powiedziec jak pobyt się udał :)

Nie wiem co o tym myśleć... tak.slugo staraliśmy się o dziecko ...

Załączniki

• 1433233408663.jpg
    1433233408663.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry