reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cassiah, po tym środku, który ma zapisany to raczej nie obudzi jej łagodna kupka...
A badań z "rurą" jest oprocz kolonoskopii to gastroskopia... No, ale faktycznie tylko przed kolonoskopią kazą się bardzo dokładnie oczyścić...
Progesteron owszem, w dobrym kierunku i to mnie cieszy.

Lux, szczerze? Byłabym w głębokim szoku i pytałabym jakim cudem?!
I czemu była byś wściekła? Bo ja bym tym bardziej się cieszyła, że nagle samo wyszło...

Jeeem wszystko takie eko , bio , kasze , owsianki , banany, gotowane jablka i rozne roznosci by sobie jakos wspomagac moje dolegliwosci wiec blonnika w tym chyba wystarczajaco duzo .. po glebszych badaniach dowiem sie o co choodzi ..
o wlasnie Kasiu o to badanie mi chodzilo ale jestem taka wscielka ze wylecialo mi z glowy :-D
Leze jak taka beczka i juz z siebie nie moge .. i chyba calej tej ciazy mi sie odechcialo jak tak ma byc juz mam brzuch jak jajo wielki , ciezki przez ktory szybko sie mecze czuje jakbym miala +10kg .. wiec chyba jeszcze to przemysle :-D

Ewmi, bo nas czeka mega duzo wydatkow, i chce sie z tym uporac nim zajde a Tobie zycze by taki cud sie trafil jak najszybciej i bys byla w wielkim szoku :-D

Mi chodzi wlasnie o kolonoskopie ..a niech mnie obudzi mam jutro wolne wiec.moge spedzic cala noc w wc ale poczuje mega ulge i od razu stane sie lzejsza :-D

Luxi, ja na ten cud to sobie pewnie poczekam... Póki hormony się nie unormują... A na razie doszło kilka rzeczy. Czeka mnie diagnostyka tarczycowa, bo mnie martwi kilka rzeczy.

Wiem, że czeka was dużo wydatków. Pisałaś o tym. Ale z drugiej strony, to jak by się "przytrafiło", to chyba byłby powód do szczęścia prędzej niż do złości... Zgrzeszyłabyś, gdybyś była niezadowolona. I uważaj, bo los bywa ślepy i trochę wredny, często zsyła nam spełnienie marzeń w najmniej oczekiwanym i odpowiednim czasie.

Lux ogolnie waze 60kg na wzrost 175 wiec chyba nie jest az tak zle ale teraz przez to zablokowanie sie mojej odbytnicy :-D to mam brzuch jak w 6-7msc ciazy i na prawde bardzo mi ciazy .. juz myslalam ze sie udalo i dlatego mam takie zaparcia , zatwardzenie , i wzdecia bo sam lekarz mi sie pytl czy stosuje jakies tabletki anty no ale coz na tym ten temat sie zakonczyl bo glupia ja nie powiedzialam mu ze sie staramy .. ale jaj nic z tego nie bedzie to jutro musze do niego jechac i tak to mu powiem

reklama
Ewmi no ja wiem, ze los lubi takie niespodzianki gotowac heh, a Ty masz za wysoka tarczyce obecnie?
Ewela kurcze a ja przy pierwszej ciazy mialam lekkie zatwardzenia pamietam, ale po trzech dniach przeszlo

Do góry