reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux, tarczyca mnie nie przeraża... Przeraża mnie to, że wypadają mi włosy, wieczorami mam wypieki aż palą mnie policzki, nie mogę w ogóle schudnąć, mam przesuszoną skórę na maxa i pierwszy raz pękają mi pięty... Normalnie aż nie mogę sobie poradzić z nimi (mimo zamiłowania podologicznego).
ja zaczelam nagle tyc i wtedy lekarka zaczeloto cholerstwopodejrzewac, ale mam wyniki w normie uff, a mocna masz nadwage?

reklama
Lux, nooo mocną... Ale ni cholery nie mogę nic zgubić... Po prostu jem max 1000kcal, same warzywa i drób i nic... Kumasz? Nic. Gdybym nie była tyle czasu na diecie to pewnie zamiast chodzić, to bym się toczyła jak kulka...

Ewmi ja mam okolo 90kg przy wzroscie 161 cm, Bogu dzieki jakois zaczelam chudnac, zawzielam sie, a przeciez pozwole sobie na frytki czy slodkie wiec Ci wspolczuje :no:

Lux, ja jem bez glutenu, cukru i mleka (pod każdą postacią, w tym laktozy). I z niskim IG teraz. Czyli wykluczyłam marchewkę gotowaną, strączkowe itp itd

Nie. To na pewno nie woda. Przy wysokiej podaży białka z wyłączeniem węgli odwadnia się organizm z nadmiaru h2o. I te -3kg to właśnie woda tylko...

reklama
Do góry