reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ooho!! No to na pierwszy ogień mamy dwie kandydatki, i to dzień po dniu! Będzie się działo...

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaale fajnie ! wszystkie tak jakoś blisko, razem testujemy ! może to dobry czas hi hi może to coś oznacza !
no daaalej niech któraś w końcu nas uszczęśliwi tymi dwoma kreseczkami bo juuuuż dłuuugo dłuuugo nic nie było ;(
żadnych pięknych dwóch kreseczek !

Właśnie się dowiedziałam że moja najlepsza kosmetyczka została mamą i ma piękną córeczkę Laurę ;)))) !! A miała termin na 10.05 ale ją przetrzymała hi hi ;)

Wredocia to masz termin na Dzien Matki!! Ale fajnie jakby ci sie udalo i test wyszedl pozytywny! :) prezent dla Cb i Twojej mamy :)

Madzia moj facet studiuje prawo ale chyba nie ma to zwiazku z polskim...

Ewelinka gratki dla kosmetyczki :)

Mnie cycki bola i dzis to mialam takie skorcze, ale jakby prad przechodzil od brzucha na dole az po ujscie pochwy tak 3-5 min :| chciala bym juz wiedziec :-)

reklama
Do góry