hej u mnie zmiany powazneHeeej wam jak tam żyjecie ? ))
reklama
i tak masz myslec :-)No wlasnie wiem :-S bedzie co ma byc, gdzies tam w gorze jest wszystko zapisane :-*
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
No wlasnie czyytam i jestem z tego niezadowolona ;P ale jak tak ustaliliscie i dla ciebie bedzie lepiej to chyba dobra decyzja warto odpoczac od tego na prawde .. ja wlasnie to robie tylko przy kochaniu nie uwazamy tyylko po prostu robimy to bo mamy ochote albo moj Ł juz nie moze wytrzymac co ostatnio mu sie zdarza ze sie upomina o pieszczochy .. a ja jestem z tego zadowolona ) wiesoolka juz nie lykam skonczyl sie i nie zakupilam kolejnego opakowania no bo po co , testy owu leza na spodzie szuflady i tam pozostana .. a niech sie dzieje co chcee , ja umyslowo mam wolne, poki nie pekne znow
wiesz ja takiej odskoczni potrzebuje,musze sie ogarnac :-) milo, ze i Ty Kochana wrzucasz na luz:-)No wlasnie czyytam i jestem z tego niezadowolona ;P ale jak tak ustaliliscie i dla ciebie bedzie lepiej to chyba dobra decyzja warto odpoczac od tego na prawde .. ja wlasnie to robie tylko przy kochaniu nie uwazamy tyylko po prostu robimy to bo mamy ochote albo moj Ł juz nie moze wytrzymac co ostatnio mu sie zdarza ze sie upomina o pieszczochy .. a ja jestem z tego zadowolona ) wiesoolka juz nie lykam skonczyl sie i nie zakupilam kolejnego opakowania no bo po co , testy owu leza na spodzie szuflady i tam pozostana .. a niech sie dzieje co chcee , ja umyslowo mam wolne, poki nie pekne znow
Hej Lux Jak Twoje samopoczucie dzisiaj?
hej Kochana, a ok, tylko zoladek nadal sie odzywa i bardzo malo jem , chudne w oczach
Ech, to nie dobrze... A może jest coś, co mogłabyś jeść aby nie powodowało to takich rewolucji? Np delikatna zupa-krem z warzywami i kurczakiem. Wszystko zblendowane. Próbowałaś?
Ja eksperymentuję z jedzeniem i szukam czegoś, po czym nie będę mieć kolejnego rodziału "moich kiblowych przygód"...
Ja eksperymentuję z jedzeniem i szukam czegoś, po czym nie będę mieć kolejnego rodziału "moich kiblowych przygód"...
reklama
Ech, to nie dobrze... A może jest coś, co mogłabyś jeść aby nie powodowało to takich rewolucji? Np delikatna zupa-krem z warzywami i kurczakiem. Wszystko zblendowane. Próbowałaś?
mi po jedzeniu nie jest nic, nerwy mam, bo mam problemy z tesciowa i szwagierka i przez nie nie moge normalnie jesc