jakos inne uzytkowniczki przyjely moje zaproszenia i byly one widoczneMoze jakis blad, jutro na lapie zobaczd
reklama
a mi sie zaczely wymiociny cofac, sorry za szczegoly, blee, niedobrze miHihi walka o forumowych przyjaciół ja na tapatalku tez nie widzę taki rzeczy wiec spoooko a laptopa prawie nie włączam ostatnio. Stara się robię - zaczęłam szydełkować. O!
madziolina_p
Fanka BB :)
Wlaczylam lapa i byly zaproszenia, na komorce nie widzialam :-) przyjelam oczywiscie :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czeeeść kobiety ! ;*
Luux mooooocno zaciśnięte i trzymane kciuuukasy !! )))
ja mam dziś woolne więc jakoś się nie spieszę z wszystkim choć czekają mnie ćwiczonka , mega sprzątanie bo burdel w doomu że aż wstyd i jakiś obiad ale nie mam pomysłu więęęc może ktoś coś ??? co dzisiaj polecacie ?
wszędzie na różnych społecznościowych portalach jak fb , photoblog , instagram widzę brzuuuchatki OOOO ZMOOOROOO
Luux mooooocno zaciśnięte i trzymane kciuuukasy !! )))
ja mam dziś woolne więc jakoś się nie spieszę z wszystkim choć czekają mnie ćwiczonka , mega sprzątanie bo burdel w doomu że aż wstyd i jakiś obiad ale nie mam pomysłu więęęc może ktoś coś ??? co dzisiaj polecacie ?
wszędzie na różnych społecznościowych portalach jak fb , photoblog , instagram widzę brzuuuchatki OOOO ZMOOOROOO
madziolina_p
Pieczone ziemniaki, mintaj z pary z sorem pieczarkowym i jakas surowa
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
nie jem ziemniaków wgl i ryby mi nie smakują więc odpada ale dziękuję za pomoc )
czeekam dalej
czeekam dalej
madziolina_p
Hehe ok
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Zacząąąął mi się śluz płodny , ciągnie się na dobre 3-4cm )) więęęc staranka pełnną parą hi hi )