reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Mnie tez bolał brzuch, mialam skurcze takie, lewy jajnik czułam i piersi mnie bolą w sumie caly czas. To chyba dobrze... Takie owulacyjne objawy. Madzia napisze wieczorem bo po 17tej mam wizytę. Ale coś czuje ze powie żeby wyluzować i przyjść jak minie rok. On taki strasznie luzacki jest. Ale jeszcze teraz do niego pójdę a następnym razem najwyżej poszukam jakiegoś innego lekarza.

reklama
No nawet sobie nie wyobrażam, żeby mi nie zrobil! :p zreszta już od sierpnia sie staramy to prawie rok. Ileż można sie męczyć? ;) Mąż z tego wszystkiego mi dziś ucieka na weekend do kolegi hihihihi

Oby! Ale nie nastawiam sie. Jak będzie to super jak nie to będziemy starać sie dalej :) ale takiego miesiąca jak ten to jeszcze nie mieliśmy, to chyba przez te pozytywne owulacyjne :)

reklama
czytałam gdzieś że najlepiej zacząć kochać się tydzień przed owulacją gdy już pojawia się śluz płodny czy wewnątrz czy na zewnątrz bo testy owu nie pokazują kiedy na pewnoo ona wystąpi i czy plemniki zdążą dotrzeć do jajeczka kiedy akurat pęknie i może tu popełniamy błąd :D :D hi hi ;) no i gin powiedział mi też że najlepiej robić to rano i wieczorem :D co drugi dzień , codziennie :D

Do góry