reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
dziewczyny a tu przedstawiam Wam mojego syna Marcinka we wrzesniu skonczy 5 lat;) na poprawe humoru swojego

Załączniki

• 1428579565859.jpg
    1428579565859.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 29
madziolina_p Dziękuję, z tego wszy st kiego co sie wydarzylo nie moge sobie znaleźć miejsca, sprzatam, gotuje, ukladam w szafie nie wiem co robić;/ moj w pracy... a ja najchetniej bym poszla na spacer bo pogoda piekna , ale maly chory i siedziec w domu musze ;/ szkoda ze tak daleko mieszkamy bo mozna. by bylo sie spotkać.

dziewczyny, mialam napisac wiec pisze. .. stracilam tak upragnionego aniolka (*) ; ( nie mam sily na nic , ale moj mnie wspiera ze bedzie dobrze i ze dalej sie bedziemy starać. .. ale zaduma i zal w sercu okropny ; (( placze i mam dość. . milego dnia dziewczynki
przykro mi, takie cos boli, wiem po sobie, ale trzeba miec nadzieje i sile na kolejna walke :) i wazne, ze masz wsparcie :)

Dziewczyny ja nie wiem co z jutrzejszym "zlotem", jestem nie do zycia a dentysta powiedzial ze nawet 3 dni moge tak sie czuc ;( Jestem cala spuchnieta i boli mnie ten zab i glowa przez to a na dodatek krwawi ten zab :( Na dodatek zabronil mi myc zeby dopoki sie nie zagoi :( Wiec nie chce do was jechac zapuchnieta i z brudnymi zebami :p zobacze jak bedzie jutro...

reklama
Do góry