reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
dziewczyny a tu przedstawiam Wam mojego syna Marcinka we wrzesniu skonczy 5 lat;) na poprawe humoru swojego

Załączniki

• 1428579565859.jpg
    1428579565859.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 32
madziolina_p Dziękuję, z tego wszy st kiego co sie wydarzylo nie moge sobie znaleźć miejsca, sprzatam, gotuje, ukladam w szafie nie wiem co robić;/ moj w pracy... a ja najchetniej bym poszla na spacer bo pogoda piekna , ale maly chory i siedziec w domu musze ;/ szkoda ze tak daleko mieszkamy bo mozna. by bylo sie spotkać.

dziewczyny, mialam napisac wiec pisze. .. stracilam tak upragnionego aniolka (*) ; ( nie mam sily na nic , ale moj mnie wspiera ze bedzie dobrze i ze dalej sie bedziemy starać. .. ale zaduma i zal w sercu okropny ; (( placze i mam dość. . milego dnia dziewczynki
przykro mi, takie cos boli, wiem po sobie, ale trzeba miec nadzieje i sile na kolejna walke :) i wazne, ze masz wsparcie :)

Dziewczyny ja nie wiem co z jutrzejszym "zlotem", jestem nie do zycia a dentysta powiedzial ze nawet 3 dni moge tak sie czuc ;( Jestem cala spuchnieta i boli mnie ten zab i glowa przez to a na dodatek krwawi ten zab :( Na dodatek zabronil mi myc zeby dopoki sie nie zagoi :( Wiec nie chce do was jechac zapuchnieta i z brudnymi zebami :p zobacze jak bedzie jutro...

reklama
Do góry