reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cassiah, stosuj się do wskazówek dentysty, bo jeśli zrobi Ci się tzw suchy zębodół, to czeka Cie długie leczenie. Mnie się to przytrafiło i nie życzę nikomu. Potrzymaj w buzi roztwór sody oczyszczonej zamiast mycia zębów. Działa antybakteryjnie i ściągająco, przyspiesza gojenie. Współczuję Ci bardzo.
Jak byś sie dobrze czuła i jednak chciała się spotkać to obie z Madzią macie nr do mnie, i proszę, powiadomcie mnie smsowo gdzie i o której w razie czego, bo dziś w nocy moja siostra przyjeżdża, więc nie będę zaglądać na BB, a nie chciałabym przegapić spotkania.

reklama
Cześć:)

Ale się tu laseczki ujawniły :) No dziewczyny co jedna to ładniejsza :)

Mysia przykro mi :( Nie wiem co napisać :-(

Dzieki dziewczyny. No ja jeszcze 2 tyg bede w Polsce wiec jak cos to pozniej tez mi pasuje. Dobrej nocki :* Ja dwa ibupromy i tez ide w kime ;)

Cassiah, Ty 2 tyg. w PL, a ja będę tylko jutro jeszcze w Wawie, w sobotę w Kozienicach, a potem non stop u siebie. I wyjątkowo to moja mama będzie musiała przyjechać do mnie do miasta 19go, a nie ja do W-wy, więc raczej na bank w tym miesiącu już się nie wybiorę. Wyjątkowo mało czasu spędzę teraz w Stolicy, no ale tak się to czasem składa. Najwyżej spotkasz się sama z Madzią.

dzieeeń dobry wam koochane ! :)))
słoneczko pięknie świeci za oknem że aż się chcę :)) lepszy humor , samopoczucie i zaczynamy nowy cykl :)) @ sobie już poszła :))
weekend mam na szczęście wolny i jak będzie tak pięęknie to może rozpoczniemy sezon grillowy ? :)))

Madziu ja na tych testach absolutnie się nie znam zakupiłam te z allegro 50+5 ciążowych i tak je mam i zawsze mi pokazały owu :) a śluz jaki masz ??

Mysia śliczny duży faacet Ci rośnie :))

mi tylko raz w grudniu nie pokazały no ale domyśliłam się że w końcu musiał nastać ten msc bezowulacyjny :))

dobrze wygląda ten test , wskazuję na to że jutro możesz mieć owu , przynajmniej u mnie tak jest oby u Cb też to dobrze pokazywało :)

No no Madzia juz jest ok :) możecie zacząć działać :p U mnie wczoraj juz pokazał słabą druga kreskę. A dziś mam wizytę u ginekologa. Zobaczymy czy coś ciekawego mi powie.

reklama
Do góry