reklama
Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli źle myślę... @dostałam 5.01 i zawsze trwa u mnie 7 dni (do grudnia miałam cykle co 30 dni, a teraz mi się przestawiło). Przypuśćmy, że to był jednorazowy wybryk mojej natury więc następną powinnam mieć 4.02? Czyli dni płodne wypadają na 17,18,19? Tak? Czy źle liczę? Pomocyyyy;-)
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Madiolina forum nam się rozrasta
Witajcie dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki! Wierzę ze ten rok będzie dla nas szczęśliwy. Musi byc!
Witajcie dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki! Wierzę ze ten rok będzie dla nas szczęśliwy. Musi byc!
W sumie nie można chyba nazwać tego staraniem bo narzeczony często wyjeżdża (taka praca) no i jak wraca stęskniony to działamy z tym, że to już tak z dwa lata. I czasem się zastanawiam czy może za wcześnie czy może za późno już, że nie ten termin.I tak w kółko. Ciężko coś zaplanować bo nigdy nie wiem, czy akurat na ten odpowiedni czas zdąży.
Później już to zaczęłam się zastanawiać czy za dużo o tym nie myślę, Rozmawialiśmy, zastanawialiśmy się no bo ile można...
No i postanowiłam nie myśleć. No i co? Teraz mi się spóźniał @ i już radość ale strach bo jak jednak nie? No i nie...
Później już to zaczęłam się zastanawiać czy za dużo o tym nie myślę, Rozmawialiśmy, zastanawialiśmy się no bo ile można...
No i postanowiłam nie myśleć. No i co? Teraz mi się spóźniał @ i już radość ale strach bo jak jednak nie? No i nie...
Wiem... Ja tak miałam myślałam że jestem byłam pewna zrobiłam test i nic... Przyszła @ w drugim cyklu zrobiłam test na owulacje próbowaliśmy i wtedy z kolei byłam pewna że dostanę @ bo brzuch bolał i piersi w dzień spodziewanej zrobiłam test i były 2 kreski Ale jak pisałam poronilam w 8 tygodniu...
reklama