reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli źle myślę... @dostałam 5.01 i zawsze trwa u mnie 7 dni (do grudnia miałam cykle co 30 dni, a teraz mi się przestawiło). Przypuśćmy, że to był jednorazowy wybryk mojej natury więc następną powinnam mieć 4.02? Czyli dni płodne wypadają na 17,18,19? Tak? Czy źle liczę? Pomocyyyy;-)

Oo, nawet nie wiedziałam, że takie aplikacje są :-) Ale w takim razie muszę sobie coś takiego ściągnąć. Ale będzie fajnie haha:) "Brym, brym..." - kochanie , właśnie dostałam powiadomienie, że dzisiaj jest czas." Hahaha:)) :-D

W sumie nie można chyba nazwać tego staraniem bo narzeczony często wyjeżdża (taka praca) no i jak wraca stęskniony to działamy z tym, że to już tak z dwa lata. I czasem się zastanawiam czy może za wcześnie czy może za późno już, że nie ten termin.I tak w kółko. Ciężko coś zaplanować bo nigdy nie wiem, czy akurat na ten odpowiedni czas zdąży.
Później już to zaczęłam się zastanawiać czy za dużo o tym nie myślę, Rozmawialiśmy, zastanawialiśmy się no bo ile można...

No i postanowiłam nie myśleć. No i co? Teraz mi się spóźniał @ i już radość ale strach bo jak jednak nie? No i nie...

Wiem... Ja tak miałam myślałam że jestem byłam pewna zrobiłam test i nic... Przyszła @ w drugim cyklu zrobiłam test na owulacje próbowaliśmy i wtedy z kolei byłam pewna że dostanę @ bo brzuch bolał i piersi w dzień spodziewanej zrobiłam test i były 2 kreski Ale jak pisałam poronilam w 8 tygodniu...

reklama
Może wy spróbujcie tych testów ale jeśli wtedy właśnie go nie ma gdy trzeba to wiadomo ze szansę małe jak by nie było to tylko kilka dni mamy w miesiącu gdy jesteśmy plodne

Do góry