reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No więc stwierdzam fakt, że w ciąże nie jest aż tak łatwo zajść... No masakra.
A powiedz jak działają te testy bo nigdy też ich nie próbowałam. To daje taką pewność na poczęcie akurat czy jak?

reklama
Pewności to nic nie da dopóki się nie zajdzie;) ale pomagają bo np ja wg wyliczeń mialam mieć w16 dniu cyklu te dni a zrobiłam test i wyszło że w 14 dniu... Robisz je przy nie regularnych cyklach od 11 dnia cyklu Jak pojawia się 2 kreski takiego samego koloru oznacza że masz te dni

No Katiuszka rozrasta się rozrasta i jestem bardzo zadowolona z tego, ze jest nas coraz więcej!!! Jak to mowia w kupie raźniej! :-)

Chciala bym tylko powiedzieć, ze te które zaczely się starac dopiero- 1-2 cykl to na razie darujcie sobie testy owulacyjne, to już lepiej pojsc do gina mniej więcej w czasie owu i zrobić usg i on sprawdzi, czy wszystko jest ok, czy jest nasza macica przygotowana na przyjecie plemniczka :-)

A te które się starają już którys cykl, maja nieregularne miesiączki to ok, testy sa przydatne!

Ja mam owu ok 16.01, a testować będziemy na początku lutego, napiszcie kiedy Wy będziecie testować, to tabele zrobie i będziemy czekac :-)

Ja mam mało czasu ostatnio, bo maly ma już prawie 9 m-cy i musze mieć oczy dookoła glowy, a i chyba ząbkowanie mu się zaczyna :-/

reklama
Madziolina no przy takim szkrabiku to masa pracy jest bo dopóki nie zacznie sam chodzić to troszkę trzeba sie napilnowac bo pozniej jak juz sam bedzie brykal to nie bedzie az tak zle :p

Do góry