reklama
Ja na razie daruję sobie testy owu. To będzie moja pierwsza ciąża i pierwszy raz dopiero teraz będziemy próbować.
Choć boję się próbować, za bardzo od dawna strasznie chcę dziecka i długo na nie (a raczej na chęć ze strony L) czekam..
Choć boję się próbować, za bardzo od dawna strasznie chcę dziecka i długo na nie (a raczej na chęć ze strony L) czekam..
Ja na razie daruję sobie testy owu. To będzie moja pierwsza ciąża i pierwszy raz dopiero teraz będziemy próbować.
Ja też jestem nowa w tym temacie . Dopiero tak naprawdę zaczynamy starania. Z jednej strony bardzo tego chce a z drugiej jestem przerażona.
Hey wredotka No to trzymam kciuki za was
Mi się dni płodne w czw zaczynają a owu niby we wt wypada za tydz. Ale czy tak jest czy tylko aplikacja mi ot tak sobie wylicza (mój kalendarzyk), to nie mam pojęcia.
Czemu na allegro? Taniej?
Mi się dni płodne w czw zaczynają a owu niby we wt wypada za tydz. Ale czy tak jest czy tylko aplikacja mi ot tak sobie wylicza (mój kalendarzyk), to nie mam pojęcia.
Czemu na allegro? Taniej?
Ale najlepiej nie myśleć o tym żeby nie było ze zamiast właśnie przyjemności seks staje się obowiązkiem w stylu musimy bo dziś mam te dni... Lekarz kiedyś mi pow że wszystko siedzi w psychice i jak podczas stosunku myśli się tylko o ciąży czy zaszlam np to Może być problem z zajściem....i chyba cos w tym jest
My od września przestaliśmy uważać i zdaliśmy się na los, ale jak przychodzi miesiączka a wcześniej test negatywny to jest rozczarowanie. Dlatego w tym miesiącu robię te testy OWU z czystej ciekawości. Co one mi pokażą, ale staram się nie przejmować. Myślę, że to za wcześnie na zmartwienia. Chociaż nie ukrywam, że chciaaaałabym
reklama