reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Kasia dlatego ze w niedziele wieczorem robilam test owu tak jak pisalam zeby dowiedziec sie czy mam juz przestac brac wiesiolka i byly dwie kreechy ta druga ciut bladsza wiec to wygladalo jaakby taki drugi dzien byl tego wszystkiego a teraz jak zrobie to nawet cien cienia tej Testujacej nie ma tylko jedna a reszta biala i mialam Sluz inny a teraz mam taki gesty bialyy wiec juz po wszystkiM i luuzak dal rade jestem pewna po cichuu:-)

Wredotka moj juz wlasnie wrocil ale mnie denerwuje wiiec moze sobie juz jechac..

reklama
Ech Ci faceci... może to i lepiej, że mojego dziś nie ma na noc. Trochę odpoczniemy od siebie, może dobrze nam to zrobi. :tak: Ale padnięta dziś jestem po pracy :-( zeczęłam robić testy owu. Negatywny. Oby w tym miesiącu wyszły mi pozytywnie :-( bo mam już dosyć robienia ich i cały czas jedna kreska jest, albo tylko cień drugiej. Ech :-( 10 kwietnia gin - czasie, biegnij szybciej!!!

Wydaje mi się Ewelinka, że dwa miesiące nie było niestety :-( Może to ten stres, może się spinam za mocno! Zobaczymy już niedługo co powie gin. Mam nadzieję, że zleci jakieś badania... Mija siódmy miesiąc starań, więc...

Faakt niestety stres robi swoje i organizm plata figle , wiem po sobie .. a nasz 6msc i mam nadzieje ze juz ostatni i bede sie cieszyla tak jak inne brzuchatki ;))

Wiec wredorka glowa do gory damy rade kto jak nie my !!

przestan kochana nadzieje zawsze trzeba miec choc z miesiaca na miesiac moze watpimy bardziej to pragniemy jeszcze mocniej ! Mimo wszystko ❤

A bez testow owu w tym msc bylo mi o niebo lepiej choc nie jestem pewna owu , jestem spokojna ;)

Ja też chciałam w tym miesiącu odpuścić testy i do tej wizyty nie myśleć o staraniach... Najwyżej bym straciła jeden miesiąc, ale mój Mąż się uparł, żebym robiła testy, żeby wiedzieć co i jak przed wizytą.

No oczywiście nie było moich wyników ale wyrwała pazurami :D wynik : 931,10 i z tabelki mi wynika 2-3 tydzień.. Nie wiem czy się nimi sugerować czy nie no bo z om wychodzi mi 5tydzien

reklama
Do góry