reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No juz teraz wiem :) ale to ocipiec można przez takie coś :D w piątek idę na kolejną i zobaczę czy przyrost prawidłowy i tylko czekać na 13kwiecien bo dopiero wtedy mam wizytę u giną ale jak będę mieć wątpliwości to zajde do rodzinnego i może ona mi da jakieś ogólne badanie krwi i moczu żeby do giną juz coś miec :)

Haha jak czytam Gosik to normalnie widze siebie i chyba w sumie wiekszosc z nas tak ma - caly czas sie o cos martwimy i na cos czekamy :) Czy byla ta owu czy jeszcze nie, czy przyjdzie malpa czy sie udalo, potem jak juz ciaza to czy dobrze rosnie, czy utrzymam, jak juz urodzimy to czekamy kiedy w koncu zacznie sie usmiechac swiadomie, kiedy zrobi pierwszy kroczek, czy w szkole sobie poradzi, czy nic sie nie stanie na wycieczce klasowej, czy znajdzie milosc, czy sie ozeni, czy poradzi sobie jako rodzic itd itd :) Kochane od momentu staranek czekaja juz nas takie slodkie troski cale zycie :) Od teraz juz nie zyjemy tylko dla siebie i my juz jestesmy tu na drugim miejscu :) Taka kolej rzeczy! :)

Haha jak czytam Gosik to normalnie widze siebie i chyba w sumie wiekszosc z nas tak ma - caly czas sie o cos martwimy i na cos czekamy :) Czy byla ta owu czy jeszcze nie, czy przyjdzie malpa czy sie udalo, potem jak juz ciaza to czy dobrze rosnie, czy utrzymam, jak juz urodzimy to czekamy kiedy w koncu zacznie sie usmiechac swiadomie, kiedy zrobi pierwszy kroczek, czy w szkole sobie poradzi, czy nic sie nie stanie na wycieczce klasowej, czy znajdzie milosc, czy sie ozeni, czy poradzi sobie jako rodzic itd itd :) Kochane od momentu staranek czekaja juz nas takie slodkie troski cale zycie :) Od teraz juz nie zyjemy tylko dla siebie i my juz jestesmy tu na drugim miejscu :) Taka kolej rzeczy! :)

i życie nabiera sensu :tak:

Miłego dnia dziewczyny :) dziś biorę się za pierwsze delikatne porządki przedświąteczne ;) juz wszystkiego w jeden dzień nie zrobie ;) Magda to odganiamy @ nie jest już potrzebna :)

Witam dziewczynki :) Ja dzis jade za miasto na weekend, a tam nie mam czasu na internet wiec juz teraz wam zycze milego weekendu :)

Ja jestem 6 dni przed @ ale w ogole nic nie czuje, nie mam nawet najmniejszego objawiku dajacego jakas nadzieje :( ;(

reklama
Do góry