reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madzia to siedz duzo na sloneczku bo to witamina E dobra dla fasolki :D

Ja za 8 dni bede wiedziec :D Ale ja za to nic nie czuje :( W ogole to strasznie bym chciala zeby sie udalo bo przyszly miesiac staranek mi przepadnie bo bede wtedy w Polsce ;(

reklama
Czeeeść wam kobiety !
ale napisałyyście wczoraj :) musiałam czyyytać i czyyytać !
Ewmi dobrze piszesz taki reset od internetu i tej strony dobrze robi :) sama czasem lubię tak odetchnąć i nie myśleć o tym wszystkim z tym o co walczymy każdego miesiąca z Ł i co miesiąc mniej wariuje (albo staram się mniej wariować) i może jestem bardziej spokojniejsza ..
Angi najgorsze jest to że tak młody organizm a jak płata figle i nie pozwala się cieszyć upragnioną ciążą

a co do leżenia do góry nogami ja w to nie wierzę :D boo często tak leżałam potrafiłam się zsunąć z łóżka by mieć pupę u góry albo robiłam świece albo braliśmy inne pozycję które niby mają pomóc starającym i jak.. nadal nic :) więc ja w to nie wierze . to jest natura która nie da się oszukać , która sama wie kiedy co i jak i to jest najgorsze bo mnie np to czekanie już wykańcza no ale brniemy w to dalej i tak jak któraś z was pisała że jak po takim czasie wyczekiwania w końcu ujrzę te dwie piękne krechy to chybaa umrę ze szczęścia bo my już wszystko mamy czego chcieć mieliśmy i tak jak wam brakuje nam jedynie bobasa do wymarzonego życia które sobie ułożyliśmy ... jestem pełna energii i siły ale gdy dochodzi termin @ albo już minie i nagle @ franca przychodzi to już jest trochę gorzej ..ale czekam aby jak najszybciej się skończyła i kochamy się dalej i walczymy dalej :) cieszę się że mam go takiego a nie innego , że potrafi tak czule do mnie podejść gdy się nie uda i powiedzieć mi o swoich uczuciach że go też boli i czeka razem ze mną na nasz cud a nie myśli o tym by wyjść z kumplami na bilki na piwo tylko jest ze mną .. tylko mu jest chyba łatwiej bo on ma piłkę , siłownie i łatwiej mu to jakoś odreagować a ja się kładę na łóżko , zakrywam kocem po czubek nosa i piję gorącą czekolade by zatopić smutek ...
ale całe szczęście mamy już piękne słońce z oknem że aż chcę się żyć , pójść na długi spacer , poćwiczyć i chęci są już inne :)
a ja mam znowu głupie testowanie na święta ~! czemu mi tak wypada . ostatnio miałam na dzień kobiet i prezentu nie dostałam a teraz mam na wielkanoc ;/ eh oby króliczek przyniósł faasolinę :) a może to jakiś znak bo przecież na walentynki dostałam uszatka mojego hi hi :))))
Nie wiem czy jestem już po owulcę czy przed czy wgl była , będzie w tym msc ale piersi zrobiły się już ciężkie i sutki bolą przy dotyku więc chyba już była , bo jak już tak nie wariuję i się wyciszyłam to z miesiąca na miesiąc już mnie nie bolą jajniki na owulację tak jak na początku , czyli mój organizm też się wyciszył razem ze mną i ciężko mi wyczuć owulkę ;/ :) no ale trudno co ma być to będzie .. 12 dni i dowiem się co i jak :)

Madzia kochana na pewno wszystko będzie dobrze , już niedługo i się dowiesz czy jest mały lokator :)
miłego wtorkowego poranku wam życzę , ja mam wolnee więc dzień dziś dla mnie ! hi hi ;) ;*

Madzia to siedz duzo na sloneczku bo to witamina E dobra dla fasolki :D

Ja za 8 dni bede wiedziec :D Ale ja za to nic nie czuje :( W ogole to strasznie bym chciala zeby sie udalo bo przyszly miesiac staranek mi przepadnie bo bede wtedy w Polsce ;(

Kasia znaam ból bo mój Ł mnie w kwietniu opuszcza na cały miesiąc bo jedzie na poligon więc jak teraz się nie uda to kwiecień wgl odpada bo będę sama ;<

Ewelinajotalek fajnego masz faceta... <3
Dziewczyny, a ja mam znow od rana takie uczucie w podbrzuszu jak na @ , a jeszcze 6dni- jakby mi ksiazka na brzuchu lezala
A mnie dol brzuch cmi, jak na @ a jeszcze 6 dni, jakby mi slonik siedzial :-)

Haha wredotka oby, ale nie kojarze, zebym to miala wczesniej, ale moze to objawy glowa powoduje :| jeszcze 6 dni i bede patrzec na majtki,papier itp, zeby krwi nie zobaczyc :p

taaak Madziu ale ja i tak na niego narzeekam bo trochę za mało mi czasu poświęca bo staale coś jak nie piłka to siłka a jak nie siłka i piłka to teraz się zacznie w praacy masakra bo jest saperem i zgłoszenia mogą tak długo dostawać jak długo słońce świeci więc latem potrafi nawet wrócić o ciemku do domuu więc całkiem nie fajnie a jak na drugi dzień ma wolne albo coś to jest piłka i siłka a mnie tylko tak trochę .. ale jak będzie bobo to się to zmieni niby :)))

Madziuu kochanie spookojnie bo zaczynasz wariować :) im bardziej o tym myślisz tym więcej fałszywych sygnałów może dostarczać Tb twój organizm :) wieem coś o tym niestety
ale no oby były to prawdziwe bodźce :)

madzi slyszalam ze takie sa objawy dziewczyn co byly w ciazy :D oby!! ktos musi rozpoczac fale II kreseczek :)

wredotka heheh no mozna i w polsce, ale wolalabym zeby to moj byl ojcem ;) ;) a on nie moze jechac ze mna bo ma egzaminy w tym czasie :(

ewelinka &&& za ciebie, zeby tylko nam sie udalo i zebysmy mogly w tym 2015 rodzic to taka ladna liczba :D no i na boze narodzenie miec prezecik :)

plus jest taki ze jesli cos to bede w kwietniu u swojej ginekolog ktora jest swietna i wypytam sie jak w ta ciaze zajsc :) zrobi pozostale badania na prolaktyne, progesteron i estrogeny. wtedy bede miala komplet.

reklama
Do góry