reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madzia to siedz duzo na sloneczku bo to witamina E dobra dla fasolki :D

Ja za 8 dni bede wiedziec :D Ale ja za to nic nie czuje :( W ogole to strasznie bym chciala zeby sie udalo bo przyszly miesiac staranek mi przepadnie bo bede wtedy w Polsce ;(

reklama
Czeeeść wam kobiety !
ale napisałyyście wczoraj :) musiałam czyyytać i czyyytać !
Ewmi dobrze piszesz taki reset od internetu i tej strony dobrze robi :) sama czasem lubię tak odetchnąć i nie myśleć o tym wszystkim z tym o co walczymy każdego miesiąca z Ł i co miesiąc mniej wariuje (albo staram się mniej wariować) i może jestem bardziej spokojniejsza ..
Angi najgorsze jest to że tak młody organizm a jak płata figle i nie pozwala się cieszyć upragnioną ciążą

a co do leżenia do góry nogami ja w to nie wierzę :D boo często tak leżałam potrafiłam się zsunąć z łóżka by mieć pupę u góry albo robiłam świece albo braliśmy inne pozycję które niby mają pomóc starającym i jak.. nadal nic :) więc ja w to nie wierze . to jest natura która nie da się oszukać , która sama wie kiedy co i jak i to jest najgorsze bo mnie np to czekanie już wykańcza no ale brniemy w to dalej i tak jak któraś z was pisała że jak po takim czasie wyczekiwania w końcu ujrzę te dwie piękne krechy to chybaa umrę ze szczęścia bo my już wszystko mamy czego chcieć mieliśmy i tak jak wam brakuje nam jedynie bobasa do wymarzonego życia które sobie ułożyliśmy ... jestem pełna energii i siły ale gdy dochodzi termin @ albo już minie i nagle @ franca przychodzi to już jest trochę gorzej ..ale czekam aby jak najszybciej się skończyła i kochamy się dalej i walczymy dalej :) cieszę się że mam go takiego a nie innego , że potrafi tak czule do mnie podejść gdy się nie uda i powiedzieć mi o swoich uczuciach że go też boli i czeka razem ze mną na nasz cud a nie myśli o tym by wyjść z kumplami na bilki na piwo tylko jest ze mną .. tylko mu jest chyba łatwiej bo on ma piłkę , siłownie i łatwiej mu to jakoś odreagować a ja się kładę na łóżko , zakrywam kocem po czubek nosa i piję gorącą czekolade by zatopić smutek ...
ale całe szczęście mamy już piękne słońce z oknem że aż chcę się żyć , pójść na długi spacer , poćwiczyć i chęci są już inne :)
a ja mam znowu głupie testowanie na święta ~! czemu mi tak wypada . ostatnio miałam na dzień kobiet i prezentu nie dostałam a teraz mam na wielkanoc ;/ eh oby króliczek przyniósł faasolinę :) a może to jakiś znak bo przecież na walentynki dostałam uszatka mojego hi hi :))))
Nie wiem czy jestem już po owulcę czy przed czy wgl była , będzie w tym msc ale piersi zrobiły się już ciężkie i sutki bolą przy dotyku więc chyba już była , bo jak już tak nie wariuję i się wyciszyłam to z miesiąca na miesiąc już mnie nie bolą jajniki na owulację tak jak na początku , czyli mój organizm też się wyciszył razem ze mną i ciężko mi wyczuć owulkę ;/ :) no ale trudno co ma być to będzie .. 12 dni i dowiem się co i jak :)

Madzia kochana na pewno wszystko będzie dobrze , już niedługo i się dowiesz czy jest mały lokator :)
miłego wtorkowego poranku wam życzę , ja mam wolnee więc dzień dziś dla mnie ! hi hi ;) ;*

Madzia to siedz duzo na sloneczku bo to witamina E dobra dla fasolki :D

Ja za 8 dni bede wiedziec :D Ale ja za to nic nie czuje :( W ogole to strasznie bym chciala zeby sie udalo bo przyszly miesiac staranek mi przepadnie bo bede wtedy w Polsce ;(

Kasia znaam ból bo mój Ł mnie w kwietniu opuszcza na cały miesiąc bo jedzie na poligon więc jak teraz się nie uda to kwiecień wgl odpada bo będę sama ;<

Ewelinajotalek fajnego masz faceta... <3
Dziewczyny, a ja mam znow od rana takie uczucie w podbrzuszu jak na @ , a jeszcze 6dni- jakby mi ksiazka na brzuchu lezala
A mnie dol brzuch cmi, jak na @ a jeszcze 6 dni, jakby mi slonik siedzial :-)

Haha wredotka oby, ale nie kojarze, zebym to miala wczesniej, ale moze to objawy glowa powoduje :| jeszcze 6 dni i bede patrzec na majtki,papier itp, zeby krwi nie zobaczyc :p

taaak Madziu ale ja i tak na niego narzeekam bo trochę za mało mi czasu poświęca bo staale coś jak nie piłka to siłka a jak nie siłka i piłka to teraz się zacznie w praacy masakra bo jest saperem i zgłoszenia mogą tak długo dostawać jak długo słońce świeci więc latem potrafi nawet wrócić o ciemku do domuu więc całkiem nie fajnie a jak na drugi dzień ma wolne albo coś to jest piłka i siłka a mnie tylko tak trochę .. ale jak będzie bobo to się to zmieni niby :)))

Madziuu kochanie spookojnie bo zaczynasz wariować :) im bardziej o tym myślisz tym więcej fałszywych sygnałów może dostarczać Tb twój organizm :) wieem coś o tym niestety
ale no oby były to prawdziwe bodźce :)

madzi slyszalam ze takie sa objawy dziewczyn co byly w ciazy :D oby!! ktos musi rozpoczac fale II kreseczek :)

wredotka heheh no mozna i w polsce, ale wolalabym zeby to moj byl ojcem ;) ;) a on nie moze jechac ze mna bo ma egzaminy w tym czasie :(

ewelinka &&& za ciebie, zeby tylko nam sie udalo i zebysmy mogly w tym 2015 rodzic to taka ladna liczba :D no i na boze narodzenie miec prezecik :)

plus jest taki ze jesli cos to bede w kwietniu u swojej ginekolog ktora jest swietna i wypytam sie jak w ta ciaze zajsc :) zrobi pozostale badania na prolaktyne, progesteron i estrogeny. wtedy bede miala komplet.

reklama
Do góry