reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Super jest to, że każdy z nas jest inny, gruby, chudy, niski, wysoki, nieśmiały, śmiały... To czyni, że każdy z nas jest piękny na swój sposób... W mojej pracy- w korporacji spotykam mnóstwo przeróżnych ludzi i chociaż nie z każdym się lubię to super jest to, że poznaję ludzi o tak różnych charakterach i osobowościach.

reklama
EwMi a moze cos milego teraz...jak przelecial dzionek :p ? ja nie stety sama jestem z pieselem w mieszkaniu brakuje mi mego meza ale tele wylaczyl nie chce ze mna kontaktu :( zawiodl sie pewnie na mnie znowu .. zasluzylam .!

Oj, nic nie mów o dzieciństwie i wczesniej młodości... To był horror. Ale wiem, że to było tylko przygotowanie do życia i w sumie jestem wdzięczna losowi, za taką drogę. Bo dzięki temu, co przeszłam dziś siebie radzę ze wszystkimi przeciwnościami, z którymi inni by sobie nie poradzili.
Dlatego dziewczyny! Nosy do góry! Los stawia przed nami tylko takie przeciwności i przeszkody, które jesteśmy w stanie pokonać. Choćby na kolanach... Ale pokonamy je!
Wszystkie doczekamy się tego, czego na prawdę pragniemy! Wierzę w nas wszystkie i w każdą z osobna! :)

Ja też uciekam, bo Mężuś właśnie do mnie jedzie :-) dopiero bidula wraca z pracy... i tak cały tydzień będzie. Chociaż w nocy można się nim pocieszyć :rofl2: dobranoc.

Hej Kochane, synus juz podniosl na nogi, takze nie spimy. Dziewczyny jeszcze 6 dni do termimu @ . Maz sie nawet wczoraj pytal, kiedy termin :-)
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac :|

U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec :-) milego dnia!

reklama
Do góry