Super jest to, że każdy z nas jest inny, gruby, chudy, niski, wysoki, nieśmiały, śmiały... To czyni, że każdy z nas jest piękny na swój sposób... W mojej pracy- w korporacji spotykam mnóstwo przeróżnych ludzi i chociaż nie z każdym się lubię to super jest to, że poznaję ludzi o tak różnych charakterach i osobowościach.
reklama
andzelika94
Zaciekawiona BB
EwMi a moze cos milego teraz...jak przelecial dzionek ? ja nie stety sama jestem z pieselem w mieszkaniu brakuje mi mego meza ale tele wylaczyl nie chce ze mna kontaktu zawiodl sie pewnie na mnie znowu .. zasluzylam .!
Oj, nic nie mów o dzieciństwie i wczesniej młodości... To był horror. Ale wiem, że to było tylko przygotowanie do życia i w sumie jestem wdzięczna losowi, za taką drogę. Bo dzięki temu, co przeszłam dziś siebie radzę ze wszystkimi przeciwnościami, z którymi inni by sobie nie poradzili.
Dlatego dziewczyny! Nosy do góry! Los stawia przed nami tylko takie przeciwności i przeszkody, które jesteśmy w stanie pokonać. Choćby na kolanach... Ale pokonamy je!
Wszystkie doczekamy się tego, czego na prawdę pragniemy! Wierzę w nas wszystkie i w każdą z osobna!
Dlatego dziewczyny! Nosy do góry! Los stawia przed nami tylko takie przeciwności i przeszkody, które jesteśmy w stanie pokonać. Choćby na kolanach... Ale pokonamy je!
Wszystkie doczekamy się tego, czego na prawdę pragniemy! Wierzę w nas wszystkie i w każdą z osobna!
andzelika94
Zaciekawiona BB
Dobranoc kochane :****************************************************
madziolina_p
Fanka BB :)
Hej Kochane, synus juz podniosl na nogi, takze nie spimy. Dziewczyny jeszcze 6 dni do termimu @ . Maz sie nawet wczoraj pytal, kiedy termin :-)
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac :|
U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec :-) milego dnia!
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac :|
U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec :-) milego dnia!
reklama