reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Musi być dobrze. Kiedyś musi się na udać prawda? :tak: Ewmi to dobrze, że troszkę się zresetowałaś :tak: czasem jest to potrzebne.

Ja im dłużej czekam tym bardziej chcę ;-) ale czasem wydaje mi się, że te czekanie jest mi potrzebne, zaczynając starania podchodziłam do tego inaczej, niby chciałam, ale nie pragnęłam (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ;-)). Teraz jestem pewniejsza swojej decyzji i wiem, że kiedy nareszcie nadejdzie ten cudowny czas docenię go bardziej niż gdyby udało się od razu :tak:

No i w sumie to martwi mnie jeszcze jedno - nie dostaję powiadomień o nowych postach tak, jak wcześniej. Nic nie zmieniałam w ustawieniach i z dnia na dzień przestało mi pikać, że coś napisałyście...

reklama
Wredotka, jest. Właśnie z niej korzystam (w sumie tylko i wyłącznie na tel, bo lapka nie chce mi się otwierać).
I doskonale rozumiem to poczucie pragnienia, które odczuwasz. Ja im dłużej się z mężem staram, tym bardziej uniezależniam decyzję o dzidzi od wszystkiego na około (wcześniej ważne dla mnie było abym miała "dobre warunki" i dostrzegłam, jak idiotyczne warunki sobie stawiałam).

Do góry