reklama
Ja im dłużej czekam tym bardziej chcę ;-) ale czasem wydaje mi się, że te czekanie jest mi potrzebne, zaczynając starania podchodziłam do tego inaczej, niby chciałam, ale nie pragnęłam (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ;-)). Teraz jestem pewniejsza swojej decyzji i wiem, że kiedy nareszcie nadejdzie ten cudowny czas docenię go bardziej niż gdyby udało się od razu
andzelika94
Zaciekawiona BB
reklama
Wredotka, jest. Właśnie z niej korzystam (w sumie tylko i wyłącznie na tel, bo lapka nie chce mi się otwierać).
I doskonale rozumiem to poczucie pragnienia, które odczuwasz. Ja im dłużej się z mężem staram, tym bardziej uniezależniam decyzję o dzidzi od wszystkiego na około (wcześniej ważne dla mnie było abym miała "dobre warunki" i dostrzegłam, jak idiotyczne warunki sobie stawiałam).
I doskonale rozumiem to poczucie pragnienia, które odczuwasz. Ja im dłużej się z mężem staram, tym bardziej uniezależniam decyzję o dzidzi od wszystkiego na około (wcześniej ważne dla mnie było abym miała "dobre warunki" i dostrzegłam, jak idiotyczne warunki sobie stawiałam).