reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

przykre ze nie mam wsparcia od bliskiej osoby latwe bylo poprostu wyjechac i wgl musi odpoczac no ale tez musze chyba odpoczac boli jedynie fakt ze na 2 lata czekalam na powtorke ...marne te zycie.

reklama
hej dziewuszki ;) dawno na forum mnie nie bylo ale sie stesknikam i jestem mama wrzesniowek 2010 ;) obecnie sie staramy z moim M o maleństwo jak na razie czekamy ;) buziole;)

Heej Mysia mocne kciuakasyy za staranka && i oby dlugo nie trwaly :-)

Fakt zle ze zostawil cie z tym wszystkim sama zamiast wspierac sie nawzajem..
W tym samym czasie poronilas co za pierwszym razem?

Czesc dziewczynki wracam do was na cieszylam juz tydz. znowu powtorzylo sie najgorsze 2raz poronilam :zawstydzona/y:

Kochana, wspolczuje Ci bardzo i to w 13 tygodniu.. A krwawic zaczelas?
Uwazam, ze maz napewno potrzebuje oddechu ale bez przesady, nie powinien Cie zostawiac!!!

hej dziewuszki ;) dawno na forum mnie nie bylo ale sie stesknikam i jestem mama wrzesniowek 2010 ;) obecnie sie staramy z moim M o maleństwo jak na razie czekamy ;) buziole;)

Heja! Oby szybko sie udalo!

reklama
Do góry