reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hehe, a w jakim są wieku? Ja mam nudną pracę w biurze, w korporacji. Przewalam tony papierów dziennie. Monoootonnia ;-) chociaż sporo stresu też jest, jak to w dużej firmie - plotki, wyścig szczurów itd. Ty masz chociaż wesoło ;-)

reklama
Lux, u nas w mieście opielunka zarabia... 4-5zł/h...
Też chciałam najpierw "praktyki" zrobić, ale dojazdy by mnie drożej wyszły niż bym zarobiła.
A co do MIEĆ - wiecie co mam teraz? Miłość. I to ona daje szczęście. Co do auta to akurat udało nam się dorobić 2szt. Ale pewnie jeden będziemy musieli sprzedać i zamienić na coś 5drzwiowego... Poza tym wiele rzeczy też mam. Ale nie dają mi spełnienia. Więc teraz wcale ich nie chcę. Pragnę kogoś, a nie chcę czegoś... Ot, taka drobna różnica, a jaka istotna...

Lux, ale co mi po "stabilizacji", którą niby osiągnęliśmy? Nic... Bo po co mi to, jak dom dalej pusty... Pustkę nieudolnie wypełniam moim psem i córką siostry. Nawet mogę Wam obiema się pochwalić

Załączniki

• 1427136747769.jpg
    1427136747769.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 25
  • 1427136811183.jpg
    1427136811183.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 23
Ale słodkości! :tak: Ja też pustkę w sercu zapełniam moim Psem i Synkiem Przyjaciółki :-( Ale Ewmi już niedługo... Wierzę, że nasze czekanie ma sens... i że niedługo się skończy. Staramy się już mniej więcej tyle samo (jak wnioskuję z Twojego suwaczka) , myślę że wystarczająco długo ;-)

reklama
Do góry