reklama
andzelika94
Zaciekawiona BB
ale jakie doswiadczenie kochana ja uczylam na siostrze teraz skonczy 3 latka urwis
Lux, u nas w mieście opielunka zarabia... 4-5zł/h...
Też chciałam najpierw "praktyki" zrobić, ale dojazdy by mnie drożej wyszły niż bym zarobiła.
A co do MIEĆ - wiecie co mam teraz? Miłość. I to ona daje szczęście. Co do auta to akurat udało nam się dorobić 2szt. Ale pewnie jeden będziemy musieli sprzedać i zamienić na coś 5drzwiowego... Poza tym wiele rzeczy też mam. Ale nie dają mi spełnienia. Więc teraz wcale ich nie chcę. Pragnę kogoś, a nie chcę czegoś... Ot, taka drobna różnica, a jaka istotna...
Też chciałam najpierw "praktyki" zrobić, ale dojazdy by mnie drożej wyszły niż bym zarobiła.
A co do MIEĆ - wiecie co mam teraz? Miłość. I to ona daje szczęście. Co do auta to akurat udało nam się dorobić 2szt. Ale pewnie jeden będziemy musieli sprzedać i zamienić na coś 5drzwiowego... Poza tym wiele rzeczy też mam. Ale nie dają mi spełnienia. Więc teraz wcale ich nie chcę. Pragnę kogoś, a nie chcę czegoś... Ot, taka drobna różnica, a jaka istotna...
andzelika94
Zaciekawiona BB
i co z tych rzeczy jak brakuje najwazniejszego:-(
Ale słodkości! Ja też pustkę w sercu zapełniam moim Psem i Synkiem Przyjaciółki :-( Ale Ewmi już niedługo... Wierzę, że nasze czekanie ma sens... i że niedługo się skończy. Staramy się już mniej więcej tyle samo (jak wnioskuję z Twojego suwaczka) , myślę że wystarczająco długo ;-)
reklama