reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Luxi to dobrze ze ten twoj dba o cb Napewno bedzie dobrym tatusiem I to juz niedlugo zobaczysz!
Ewe to ja bym na twoim miejscu juz nie brala jutro. Nie zaszkodzi jak nie wezmiesz bo i tak juz ci sie hormony wyregulowaly przez te 2 tyg stosowania a jak wezmiesz po owu to moze to przeszkodzic w zagniezdzeniu. Chociaz nie wiem czy to prawda...
Ewe to ja bym na twoim miejscu juz nie brala jutro. Nie zaszkodzi jak nie wezmiesz bo i tak juz ci sie hormony wyregulowaly przez te 2 tyg stosowania a jak wezmiesz po owu to moze to przeszkodzic w zagniezdzeniu. Chociaz nie wiem czy to prawda...
andzelika94
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczynki wracam do was na cieszylam juz tydz. znowu powtorzylo sie najgorsze 2raz poronilam
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Angi taaak mi meega przykro !! Dziwne ze nawet nie umia pomoc ci jakos dotrzymac ciazy.. moze powinnas od razu lezec w domu i nie pracowac
andzelika94
Zaciekawiona BB
hmmm nie wiedza czemu i nie taszczam nic ciezkiego nie pale sama nie wiem maz wgl wyjechal bez slowa ..musial odpoczac zostalam sama.
tak mi przykro, jakie to zycie jest glupie!!!!!!Czesc dziewczynki wracam do was na cieszylam juz tydz. znowu powtorzylo sie najgorsze 2raz poronilam
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tu nie chodzi o taszczenie itd ale moja kumpela z pracy 3razy poronila i za czwartym razem jak juz zaszla.to od razu rzucila zwolnienie i lezala po prostu w domu, nie wychodzila po zakupy , nie sprzatala , nie gotowala po prostu ta ciaza byla tak wazna dla niej ze wstawala tylko siku na kapanie i zeby sie troche ogarnac no i szczesliwie doniosla ..a tez nie wiedzieli od czego bo wszystkie badania miala bardzo dobre ..
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ale trzymaj sie mocno choc to zycie jest baardzo niesprawiedliwe !! A faacet tez ma uczucia i chyba kazdy potrzebuje w takich chwilach wolnego oddechu