reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja liczę że będzie miał te 19-20mm minimum bo mnie ciągle kłuje jajnik.
Ten monitoring to nie głupia sprawa, bo wreszcie wszystko mam unaocznione :) No i czuję, że wreszcie coś się dzieje. Że działam i mam wpływ.
Mój mężulek też lepiej wszystko rozumie. A po tym badaniu nasienia to chodzi dumny z siebie jak paw. Normalnie, aż go nie poznaję :D

Wręcz powinien chcieć. Będziesz wiedziała jak rośnie pęcherzyk, jak rośnie endometrium, czy pęka pęcherzyk i czy powstaje z niego ciałko żółte. Wszystko na własne oczy. Ja dostałam jeszcze pregnyl. Aby mieć pewność, ze przy tych 20-21mm pęcherzyk pęknie. Nie mam stymulowanego cyklu. Tylko dla pewności pregnyl. Cieszy mnie to bardzo, bo jeśli mam rosnące pecherzyki (prawidłowe!!!!!) to nie chcę stymulacji. Ważne tylko czy pękają. No i czekam na tę laparoskopię. Bardzo chciałabym mieć juz to za sobą i mieć pewność, że wszystko jest drożne jak trzeba

Moj lekarz pracuje w szpitalu i mam na nfz. Nie wiem czy zawsze jest na nfz. A jeśli starasz się o dzidzię ni nie wychodzi to jest to jedno z podstawowych badań.

reklama
Do góry