reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja liczę że będzie miał te 19-20mm minimum bo mnie ciągle kłuje jajnik.
Ten monitoring to nie głupia sprawa, bo wreszcie wszystko mam unaocznione :) No i czuję, że wreszcie coś się dzieje. Że działam i mam wpływ.
Mój mężulek też lepiej wszystko rozumie. A po tym badaniu nasienia to chodzi dumny z siebie jak paw. Normalnie, aż go nie poznaję :D

Wręcz powinien chcieć. Będziesz wiedziała jak rośnie pęcherzyk, jak rośnie endometrium, czy pęka pęcherzyk i czy powstaje z niego ciałko żółte. Wszystko na własne oczy. Ja dostałam jeszcze pregnyl. Aby mieć pewność, ze przy tych 20-21mm pęcherzyk pęknie. Nie mam stymulowanego cyklu. Tylko dla pewności pregnyl. Cieszy mnie to bardzo, bo jeśli mam rosnące pecherzyki (prawidłowe!!!!!) to nie chcę stymulacji. Ważne tylko czy pękają. No i czekam na tę laparoskopię. Bardzo chciałabym mieć juz to za sobą i mieć pewność, że wszystko jest drożne jak trzeba

Moj lekarz pracuje w szpitalu i mam na nfz. Nie wiem czy zawsze jest na nfz. A jeśli starasz się o dzidzię ni nie wychodzi to jest to jedno z podstawowych badań.

reklama
Do góry