reklama
Awokado zdrowe, ale ja niestety nie byłabym w stanie przełknąć. Koktajle lubie, ale mój ulubiony to truskawka-banan. Nosz normalnie kociokwiku dostanę zaraz na samą myśl...
Dzisiaj zjadłam tylko rosołek z marcheweczką i lanymi kluseczkami. Rano jeśli mnie znów przeczyści to jadę z koksem i robię detoks i zobaczymy, jak się będę czuć
Dzisiaj zjadłam tylko rosołek z marcheweczką i lanymi kluseczkami. Rano jeśli mnie znów przeczyści to jadę z koksem i robię detoks i zobaczymy, jak się będę czuć
Cassiah
Fanka BB :)
Kochani coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze wiesiolek działa - po obfitej menstruacji teraz zaczał się pokazywać powolutku śluz płodny - wciaż jest białawy ale przebija się ten wodnisty, przeźroczysty i rozciągliwy, narazie skromnie ale i tak jest o nieeeebo lepiej niż w zeszłym miesiącu także nie chcę narazie zapeszać, ale wstępne wyniki dla wiesiołka i 2 l wody dziennie na plus jak narazie!
Ewmi a dlaczego bys nie przelknela? Nie lubisz np guacamole? Jesli tak cie mierzi ten smak to naprawde sprobuj go zmiksowac z bananem i mlekiem, nie poczujesz smaku a witaminki zaaplikujesz
Ewmi a dlaczego bys nie przelknela? Nie lubisz np guacamole? Jesli tak cie mierzi ten smak to naprawde sprobuj go zmiksowac z bananem i mlekiem, nie poczujesz smaku a witaminki zaaplikujesz
Guacamole w życiu nie jadłam, ale jadłam sałatkę z awokado i baaaaardzo mi to nie smakowało. U mnie w domu awokado występuje w roli... maseczki ze śmietaną i miodem lub żółtkiem. Smród awokado położonego na gębulę lub mój kołtun na głowie skutecznie przekonuje mnie, aby tego nie wkładać do ust.
Ja śluzu chyba(?) dalej nie widzę... Jak zobaczę coś, to się ucieszę Natomiast widzę że jest jeszcze więcej soku podczas bara-bara poza tym poprawiły mi sie włosy, skóra i paznokcie, które przestały się wreszcie łamać.
Ja śluzu chyba(?) dalej nie widzę... Jak zobaczę coś, to się ucieszę Natomiast widzę że jest jeszcze więcej soku podczas bara-bara poza tym poprawiły mi sie włosy, skóra i paznokcie, które przestały się wreszcie łamać.
Cassiah
wlasnie dlatego pytam bo avokado w postaci guacamole ma zupelnie inny smak i wiele osob ktore go nie lubi uwielbia wlasnie w postaci guacamole
to fajnie! wiesiolek dobry na wszystko jeszcze moglby byc troche tanszy a tak z drugiej strony dziewczyny to zobaczcie ile my i inne babki sie staramy i co my nie wymyslamy zeby w te ciaze zajsc a w wiekszosci patologicznych rodzin maja po 7 dzieci plu 7 skrobanek przebytych... ja nie wiem jak im sie udaje tach zachodzic, wsrod takiego obrzydliwego stylu zycia. a my sie badamy, lykamy co sie da, dbamy o siebie i nic. a takie baby to pewnie nawet slowa owulacja nie znaja. ehhh
to fajnie! wiesiolek dobry na wszystko jeszcze moglby byc troche tanszy a tak z drugiej strony dziewczyny to zobaczcie ile my i inne babki sie staramy i co my nie wymyslamy zeby w te ciaze zajsc a w wiekszosci patologicznych rodzin maja po 7 dzieci plu 7 skrobanek przebytych... ja nie wiem jak im sie udaje tach zachodzic, wsrod takiego obrzydliwego stylu zycia. a my sie badamy, lykamy co sie da, dbamy o siebie i nic. a takie baby to pewnie nawet slowa owulacja nie znaja. ehhh
madziolina_p
No to racja, Cassiah,ale tak zawsze jest :-S nam tez sie uda!
Nic nie mów nawet... Matka mojego kolegi byla po 15 skrobankach... Ja nie wiem dlaczego tak się dzieje, że na prawdę wartościowe osoby, na prawdę nadające się na rodziców mają tak straszne problemy, ale zwykłe ścierwo, chlejące denaturat, ćpające wszystko co się da, jedzące samo *****, chorujące na przewlekłe zakażenia dróg rodnych, zagrzybione i zawszone, zachodzi ot tak... jak by to było proste niczym otwarcie kolejnego siarkowego winiacza... I te debilki pozostawiające dzieci w szpitalach, wyrzucające noworodki do śmietnika/studni/beczki na kapustę... Normalnie codziennie mnie to do szału doprowadza i codziennie pytam się DLACZEGO? Czemu "to coś", a nie ja, zostało obdarzone dzieckiem, którego nigdy nie doceni i nigdy nie zapewni mu tego wszystkiego, co mogła bym mu dać ja...
Cassiah
Dokladnie... Masakra po prostu... Madzia jasne ze i my sie doczekamy, ja dopiero drugie podejscie robie wiec nie mam co narazie narzekac ale smutno mi jak widze ze wszystkie dziewczyny madre i dobre ktore pragna dziecka i robia wszystko a los im go nie zsyla. Czasami mam wrazenie ze to propagadna to ciagle trabenie o zdrowym stylu zycia, odstawieniu papierosow itd przed ciaza bo jakos specjalnie nie zauwazylam zeby byla miedzy czyms takim zaleznosc. Ewmi mi tez sie serce kraja jak widze te dzieciaczki porzucone, nie ogarniam jakim musisz byc kapuscianym lbem zeby cos takiego zrobic. Przeciez koniec koncow dziecko to najwazniejsze co po nas zostanie.
Cassiah, wiesz, bo to chyba trzeba siebie samego nienawidzić, aby móc coś takiego sobie zrobić - piszę sobie, bo dziecko to przecież dosłownie kawałek nas samych... Dziecko w połowie składa się z matki i w połowie z ojca. Fifty-fifty. Nie znajduję innego wytłumaczenia...
reklama
A co do tej propagandy - 100% racji Ci przyznaję... Poza tym jak ma się nasz mega zdrowy tryb życia i brak poczęcia do stylu życia zawszawionej patoli, ktora zachodzi od razu... Nijak chyba... No i gdyby zdrowy tryb życia miał na to wpływ to ja powinnam byc już dawno w ciąży - rzuciłam fajki, nie pije % wcale, nie jem świństw, nie piję kawy, zdrowo się odżywiamy, niwelujemy stresy do minimum, ograniczyłam nawet stosowanie chemii w domu. Może jeszcze mam zamieszkać w szałasie i żywic się korzonkami, żeby być jeszcze bardziej "eko"?