reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Jezu, co Ty mówisz? Jakie to straszne, jak młodzi ludzie tracą życie przez pijaków... To tak, jak jadę na spoty do innych grup i przyjeżdżają gówniarze po 4-5ciu jedną furą i wszyscy z piwskiem, kierowca też pije, a potem wsiadają w auto i jadą dalej... No nóż się sam w kieszeni otwiera. Chcesz ryzykować, to zapij się na śmierć we własnych 4 ścianach, a nie bezbronnym ludziom życie odbierasz...
Ja nie wiem, czy ja jestem jakaś dziwna, że takie rzeczy nie mieszczą mi się w głowie?! Czy ludzkość osiągnęła już dno i 3/4 powinno się wysterylizować, aby nie mogli przenosić genów głupoty? Normalnie nie pojmuję tego... No nie pojmuję!!!

reklama
Cassiah, ten przepis nie wymaga pieczenia :) Jak będziesz w PL i sie omówimy wszystkie we 3 tak, jak planowałyśmy, to zrobię ten torcik :)

Ale bym zjadla taaakie ciacho! Dziewczyny melduje dobrze rozpoczety dzien. Najpierw kupilam bilet w parkomacie za!7zl i dostalam bilet i kasa tez wypadla :D a przed chwila bylam u gin i wszystko ok i widzialam jak serducho bije ❤

ewmi trzymam cie za slowo :p tak, mnie tez to sie nie miesci w glowie, ale statystyki pokazuja ze wiekszosc ludzi ma inteligencje dwucyfrową :( to smutne. dlatego demokracja to nie jest najlepsze rozwiazanie w takiej sytuacji ;) ale to juz temat na inne forum :) ja myslalam ze od kiedy mam interet to juz mnie nic nie zdziwi ale codziennie wciaz cos nowego mnie zaskakuje o dziwo.

justynka nie ma to jak pozytywnie zaczac dzien, juz masz na kawe :D super ze z fasolka wszystko ok! i to serduszko awwwww <3 cudowna rzecz :D

milego dnia kobitki :*

Justyna, super :) przesyłam fasolce same dobre myśli, aby szczęśliwie rosła :) Cieszę się, że wszystko w porządku i dobrze zaczęłaś dzień.
Ja dopiero co się obudziłam i z przerażeniem stwierdziłam która godzina :D a obudził mnie telefon mojej siostry, która niemal mnie zgwałciła przez telefon, abym już jutro pojechała do wawy. Nie mogę doczekać się wizyty u gina (chyba zacznę mówić o nim Dżin bo przecież ma spełnić moje marzenie), więc w ramach czaso-przyspieszania skorzystam z oferty...
Cassiah, mnie różne rzeczy dziwiły, ale chyba już przestają, bo pomysłowość ludzka nie zna granic (stety i niestety). Trudno mnie już zaskoczyć. Co innego usiłowanie zrozumienia różnych rzeczy... Nigdy nie zrozumiem po prostu i przestałam próbować, bo tylko nerwy sobie szarpałam...

Lux, współczuję szczerze. Może przyłóż termofor z ciepłą (nie gorącą) wodą? Moze Ci przejdzie?
Mnie zaczynają szarpać trochę i kłuć... Może na owulację już?

No to ja bym łyknęła no-spę i z termoforem zaległa na chwilkę zresetować się. Albo wskoczyłabym pod gorący prysznic aby się rozluźnić. Ból spina ciało i jeszcze bardziej przez to boli
Masz na to jakieś swoje metody? Po co masz się tak męczyć?
U mnie to cholera wie na co boli... Mam taką rewolucję w organizmie, że nie wiem czemu coś mnie boli... Dziwne rzeczy się dzieją, więc sobie już nic nie roję. Zobaczymy na wizycie, pewnie mi usg zrobi to będę wiedziała czy na owu czy nie...

reklama
Do góry