reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Odebrałam progesteron w ubiełgy poniedziałek miałam 3,3 ng/ml, z dnia wczorajszego wyszło 14,43 ng/ml - norma dla kobiet w I trymeeestrze to 16,3-48,4 ng/ml. Czy ktoś się może orientuje jak to jest z tym progesteronem, i czy jest szansa jeszcze na malucha? Temepratura dzisiaj też spadła więc chyba nie?

reklama
Mam koleżankę, która ma trzy córki-każda z innym. Bieda u niej, alimenty dostaje narazie na najstarsza, na średnia, która ma 2,5 roku dopiero rozprawę ma. Najmłodsza ma 4 miesiące. Chciała ją oddać do adopcji i trula się, by jej nie mieć. I taka może mieć dzieci? A ja nie?!

A była żona mojego męża? 8miesięczne dziecko z wpadki po 3 m-cach znajomosci z "chłopakiem" karmi tym samym, co sama je... I żeruje jedynie na alimentach, które musimy płacić na córkę męża. Głupia cipa nawet jej nic nie kupuje, wszystko wydaje na siebie. Dlatego niedługo skladamy pozew... Bo ja mam już dość utrzymywania jej.

Ewmi-no najgorzej jak dziecko dostaje alimenty a matka sobie za nie żyje. Nie dziwię się, że masz tego dosyć. Wy pracujecie ciężko a ona co?

A ona z nas zrobiła sobie bankomat... Nienawidzę jej szczerze, z całego serca jako jedyną osobę na świecie. Była żona mojego eks to przynajmniej lubić sie dała, a ta to na leczenie do psychiatryka się nadaje. Jeszcze od mojej tesciowej śmie jedzenie brać...

To jest moja sprawiedliwość - torcik gruszkowy z musem czekoladowym :)
Bo czekolada nie pyta... Czekolada rozumie :D

A przy okazji świętujemy dzień chłopaka, który powinniśmy świętować jakoś tam na jesieni, ale każde pseudo-święto jest dobre, by sprawić przyjemność mężulkowi i docenić to, że jest Mężczyzną Mojego Życia (oczywiście po pracy nie omieszkał przypomnieć co dzisiaj jest, a ja na szczęście miałam juz kupione prezenty):D

Załączniki

• 1426017099416.jpg
    1426017099416.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 29
Dzis jest dzien mezczyzny Ewmi a nie chloopaka :-) :-)
Ja na ten dzien kupilam mu 4paka i pomylam samochodyy hy hy :-) :-) ale sympatycznie nam dzionek zlecial po pracy :-) :-)
I o dziwo lyka ze mna wiesiolek znaczy sie dawka dzienna pisze ze 5tabsow ja lykam 4 a on na razie 1 wiec watpie zeby mu to cos dalo :-D
Ale szczerze? moja buzia stala sie ladniejsza :-) :-) @Pomalu sie konczyy wiec niedlugo sie zacznie :-)

A teraz dobranoc wam kochane bo po 4trzeba wstac :-)
I nie martwcie sie my tez bedziemy mialy takie bobasy ❤

Ewelina, mnie na prawdę wszystko jedno jakie to święto, bo prawidłowo w ogóle nie powinno się go dzisiaj obchodzić. Ale tak, jak powiedziałam - najważniejsze, że mężulek zachwycony :) Jego szczęście jest moim szczęściem :)
A torcik... hmmm niebo w gębie :) Kiedyś Wam też zrobię, bo to przynajmniej raz w życiu trzeba zjeść :)

reklama
Omomomomomomom :D Ale mi smaku narobilas na noc az chyba sobie batonika zjem o 11 w nocy a co :D Zazdroszcze ja piec nie umiem. Za kazdym razem jak sie dotkne czegos z mąki i proszku do pieczenia to to spieprze chocbym sie nie wiem jak starala :) Biedny moj przyszly maz!

Ja nie obchodzilam z moim dnia mezczyzny bo go nie ma, pojechal do rodzinnego miasta na pogrzeb kolegi ktory zlapal stopa bo mu sie auto popsulo a kierowca mial 3,5promila alko we krwi i zabil go na pierwszym zakrecie, chlopak 23 l :( Ja bym do wiezienie wsadzala za jazde po pijaku a nie tylko odebranie prawka!

Do góry