reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cassiah, Madzia sory... ale mnie to wygląda na przeznaczenie :) ;) Raczej mało prawdopodobnym jest, aby na ogólnopolskim portalu dobrały się 3 babeczki, które przebywają (choćby czasowo) w tym samym obszarze tak wielkiego miasta :) :D

reklama
reklama
Wgoracejwodziekapana, jeśli będziesz zamartwiać się tym, co się stało kiedyś, to i teraz nie będzie dobrze.
Musisz myśleć pozytywnie. Ja też straciłam aniołka. Z eks facetem 5 lat starań bez rezultatu. A teraz zaczęłam wszystko od nowa. Mój organizm też zaczął się sam normować. I wierzę, że będzie dobrze.
Wszystko będzie dobrze i skup się na swoim szczęściu, bądź pod stałą kontrolą lekarza i projektuj w głowie szczęśliwe rozwiązanie. Podobno pozytywne myślenie to 50% sukcesu. Nie odbieraj sobie tego sama :) A jak masz dopadnie Cię dołek, to wejdź tutaj, napisz co Cię gryzie, wyrzuć to i od razu o tym zapomnij. Na mnie to działa :)

Do góry