reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
A EwMi Ty nie mialas ze mna testowac w pon? Nununu a dokad Ty z Kozienic jedziesz? Babcia meza pochodzi ze Staszowa, my tam na lato jezdzimy :-)
A i o ktorej bedziesz miala wynik?

Ewmi trzyyyymamy z dziewczynkami mocno.kciukaasyy kochana mocno zacisniete az bola &&&&:-D :-)

Jej dziewczynyy pomocyy juz nie daje rady uff paskudne mdlosci .. Ł wraca z hali i zabieera mnie naa duuze lody :-) w pierszej ciazy pomagaly :-) :-)
Ale teraz mam pewnie urojona :-D :-D :-D

Ewelinka a gdzie sie podzial twoj optymizm! Ty chyba naprawde w ciazy jestes :D

Ewmi kciukasy zacisniete do bolu!! ':)

reklama
Dziewuszki, jesteście boskie :* normalnie kocham Was za wsparcie. Niestety jeszcze musimy czekać ba wynik do 20:30. Dopiero wtedy pojawi się na platformie.
Madzia, spod Kozienic mam właśnie szwagra, pojechałam go tylko zawieźć z wawy do Kozienic. I testować miałam w poniedziałek, ale matka i sis mnie namówiły, bo jutro jest jeszcze mój lekarz i skoro jestem w wawie to od razu do niego pójdę. Mają rację. Szczególnie biorąc pod uwagę wszystko, co mi się ostatnio dzieje... I w razie czego nie muszę znowu jechać do wawy za tydzień (przyjmuje tylko piątki i soboty).

Do góry