reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Maadziolina tyy w goracej wodzie kapana czwartek dzis a nie piatek wiec bez spiny kochana na pewnp za wczesnie :-) u mniee organizm troche szaleje :-) :-) psychika robi swoje !:-D :-D :-D milego dzionka ja w pracy do 14 :-)

reklama
Madzia, ja bym się wstrzymała. Rozumiem Twoje oczekiwanie w napięciu i to, że nie można tego wytrzymać i chce się wiedzieć natychmiast, ale to niestety nie pomaga i bezsensem jest testowanie zbyt wczesnie, bo to rozwala tylko psychikę. Nawet test w dniu planowanej @ nie jest do końca wiarygodny, bo potrafią być falszywie ujemne, o czym doskonale wiecie.
Poczekaj jeszcze kilka dni i dopiero testuj jak nie przyjdzie @. A teraz zajmij się czymś, aby o tym nie myśleć :) Będzie Ci dużo łatwiej.
Mi pomogło szukanie biustonosza i wczorajszy spot :) A dzisiaj mam w planach odbiór siostry z rodzinką z lotniska i niańczenie małej, więc też nie będzie jak myśleć.

Madzia daj spokoj z testowaniem, szkoda kasy i nerwow :) A masz jakies objawy jak na @ juz? U mnie niestety objawy malpy przychodza dzien przed malpa wiec nigdy nie wiem... Ale wczoraj wieczoram nie moglam zasnac do 2 w nocy bo mnie brzuch bolal jak na @ :( mam nadzieje ze to jednak falszywy alarm :(

Nie mam zadnych objawow i tez jak mam to dzien przed, a pomijajac ze ja mam wogole bezbolesne prawie. Takze w pon powinnam miec @ wiec zatestuje w ndz lub w pon jak nie przyjdzie

reklama
Cassiah, ja odczuwam ćmienie bólu jak na @ ale zlokalizowane i w jajnikach i w calym podbrzuszu. Normalnie mam tyklo ostre kłucie na 24h przed @. Ale teraz juz nie wiem czy zmieniło się coś w cyklu, czy to jakiś objaw ciążowy.
Madziu, wytrzymaj co najmniej do poniedziałku i zrób razem ze mną :)

Do góry