reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux, zazdroszczę. Muszę jeszcze znaleźć sklep, gdzie znajdę pełną rozmiarówkę alles. Bo w hurtowni nie mieli większego niż 80G i bylo za małe (mega zaniżona rozmiarowka - musze przymierzyć ichniejsze "i".
A jak rozmawiacie o skrzepach - mnie sie zdarzają. Ale miesiaczki teraz mam mało obfite. Kiedyś wizyta w kiblu na zmianę narty co godzinę była obowiązkowa

Lux przestan !! :-D Ten miesiac mial byc dla mnie spokojny wiec bez przesadyy juz :-D taa wybuchy goraca i zimnee stopki mhm to wrozy cos dobrego :-D :-D
Ewmi ja przed okresem zawsze musze wskoczyc.w.wiekszy rozmiar bo w tym co zwykle nosze chca wyskoczyc :-D

No właśnie ja chcę do karmienia już kupic bo a) ma fenomenalny fason, b) jest piekny, c) moze byc takze jako normalny d) ma normalną cenę, e) jest sztywny. Zaden "wielkoformatowy" nie spełnia tych warunków... A ja wybredna :)

Haha zazdroszcze wam tych bimbalek! :D moje akurat w dloni sie mieszcza :) No moze oprocz ostatnich dwoch dni wlasnie :)

Hej dziewczyny dawno mnie nie było, ale mam taki koszmarnie pracowity początek roku że nawet nie mam czasu was podglądać więc zanim skończyłam czytać minęła godzina tyle tu się dzieję :))) :szok:
widziałam że przybyło nam mamusiek na forum wielka radość i ogromne gratulację dbajcie o siebie i zarażajcie nas starających się :))))

Madzia możesz mnie wpisać na początek marca termin @ mam 1.03 - więc przyłączę się z testowaniem do Ciebie i Wredotki - razem raźniej :biggrin2:, żadnych objawów nie mam nawet wątpię by się udało bo pojawił mi się różowy śluz - taki jak płodny ale różowy więc może tym razem @ się zapowiada wcześniej :crazy: oby nie .

Będę zaglądać częściej :)
Jeszcze raz gratuluję i pozytywnie zazdroszczę nowym mamusiom i trzymam kciuki za nas staraczki

reklama
Do góry