reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja nigdy nie mam terminu @, ale statnich kilka cykli bylo po 28-30 dni. Więc zatestuję dla pewności, bedzie ponad 14 dni od owulki, wiec jeśli coś będzie to wyjdzie, a jak nie, to sobie poczekam na @. Nie zamierzam się katować domysłami i zastanawianiem się, czy się udało.

Ewmi no dokladnie mam to samo! Bol wydaje sie okresowy ale nie jest bo promienuje po calym podbrzuszu i nawet plecy(ledzwia)... Klocia mam ale to swoja droga. Bardzo @ sie czuje, wczoraj od obiadu o 15 nic nie jadlam i dopiero o 23 sie zorientowalam ze burczy mi w brzuchu a nie chce mi sie jesci bo mam jakby taki zapchany.... Mam nadzieje ze to nie przedwczesny okres :( Chciaz lepsze to niz spozniony okres! :)

Madzia nie rob przed terminem bo bedziesz musiala powtarzac, jak jjz tyle wytrzymalas to wytrzymasz jeden dzien roznicy, niedziela czy poniedzialek to nie wiecznosc :) trzymam kciuki :*

No mnie to ćmienie nie przeszkadza. Po prostu je czuję. Zobaczymy w poniedziałek co i jak :)
Madzia proszę, zrób test razem ze mną :)

Wiem! I nigdy nie robie, ale po prostu zapomnialam o jedzeniu :) A jak mnie zlapal ten bol wieczorem to juz nie moglam nic przelknac i poszlam spac :( Czesto tak mam jak mam @ po prostu nie chce mi sie jesc. A inaczej to jestem ogromnym glodomorem i w dodatku mam dobry metabolizm wiec moge jesc ile chce :)

Cassiah zazdroszczę dobrego metabolizmu. Mój jest tak beznadziejny, że nawet 1500 dziennie w zdrowym(!) jedzeniu to za dużo. Cóż, taki mój urok. A skoro organizm sam mowi Ci aby nie jeść w czasie miesiączki, to ja bym sie tego słuchała. To czas oczyszczania się organizmu. Postaw w te dni np na świeżo wyciskane soki warzywno-owocowe, ugotuj sobie lekką warzywną zupę, pij zamiast wody własnoręcznie przygotowany napój z imbiru, miodu i cytryny, aby wspomóc oczyszczanie organizmu. Nawet jeśli 2 czy 3 dni będziesz piła jedynie soki, to krzywda Ci się nie stanie, a wręcz odwrotnie, bo to bomba substancji odżywczych, witamin i mikroelementów, a także błonnika :)

reklama
Do góry