reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Za 8-9 dni dopiero. Natomiast piersi zaczynaja mnie bolec lekko na dzien przed okresem ale raczej nie rosna, no moze sa troche bardziej zaokragone.... Nie to nie mozliwe, juz nie chce o tym gadac bo to chyba jakas schiza :D

Lux to super, jesli zjadlas obiadek i nie przycisnie cie dp toalety to znaczy ze juz wyzdrowialas. Dbaj o siebie bo niedlugo staranka :) :*
no to jeszcze troche czasu jest,trzymam kciuki żeby była fasolka:-)
u mnie kompletny brak objawów...

reklama
Ja wiesiolka chyba od kwietnia będę łykac. Teraz chce tylko testy owu wybrobowac :) Renatka no leci tam trochę krwi, jutro będę pewnie plamic. Ale wkładki starcza.

a ja odwrotnie. mi jak sie nie porawi w ciagu 2 cykli od wiesiolka sluz, tak zebym wiedziala kiedy mam owu, to biore sie za testy. ale narazie jakos do mnie nie przemawiaja.

Ja w poniedziałek miałam spaghetti :) a co do testów to dziewczyny z drugiego wątku mnie namówiły i dostałam je od jednej z nich w prezencie :D

reklama
Do góry