reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum! :D

Hahahaha wreeedotka boooski rozkraaczony psiak :-D :-D moj krooliczek czasem Potrafi sie tak roozwalic :-D :-D
A taaak.ogolnie dzien dobry wam doopiero wstalam masakra taki ze mnie spioch , przesadzam!! Taak urloo by sie przydal ale macierzyynski :-) :-) :-) :-)
A tak powaznie to juz wolalabym jakies upaly czy cos , ze mozna wskoczyc na rower albo milyy dluugi spacerek bo ta monotonnosc mnie juz przerasta a nasz spacer to jest taki od samochodu do sklepu i po sklepie ..ehm i jak tu dobrze sie dotlenic i.pomoc sobie zaciazyc skoro siedze w domkuu po pracy bo mi ziimkoo :-D :-D :-D
Moje piersi sa nadzwyczaj normalne gdzie w tych dniach juz stawaly sie wieksze , nabrzmiale i tkliwe .. a teeeraz tylko suutki sa mega wrazliwe i twarde a tak nic sie juz z nimi nie dzieje :-) :-)

Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum! :D

Ciezko powiedziec czy cos moze to oznaczac uwierz mi ,orgaznim moze nam platac figle .. to jest moj 5-6 cykl i tyyle mialam przeroznych nowych objawow ktorych nigdy nie czulam , nadwrazliwosc podzcow itd myslalam ze to, to bo tak jeszcze nie mialam , tego jeszcze nie przezylam itd itd szperalam.po wszystkich forach gdzie kobiety faktycznie z takimi samymi roznymi odczuciami zostaly brzuchatkami noo ale u mnie jednak sie to nie sprawdzalo jak widac bo wciaz nie mam upragnionej fasoolki :-) :-) ale daj boze zeby u ciebie bylo inaczej i to bylo to ..no.ale niestety mozg lubi nas klamac i wprowadzac w blad bo tak bardzo pragniemy :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Nooo obyy sie to jeszcze jakos zmieniloo :-D :-D a siatke zyl na piersiach mam zawsze wiec tym tez nie mam sie co sugerowac hi hi :-D :-) taaakie niedobre to wszystko dla mnie :-D :-D

reklama
Do góry