reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum! :D

Hahahaha wreeedotka boooski rozkraaczony psiak :-D :-D moj krooliczek czasem Potrafi sie tak roozwalic :-D :-D
A taaak.ogolnie dzien dobry wam doopiero wstalam masakra taki ze mnie spioch , przesadzam!! Taak urloo by sie przydal ale macierzyynski :-) :-) :-) :-)
A tak powaznie to juz wolalabym jakies upaly czy cos , ze mozna wskoczyc na rower albo milyy dluugi spacerek bo ta monotonnosc mnie juz przerasta a nasz spacer to jest taki od samochodu do sklepu i po sklepie ..ehm i jak tu dobrze sie dotlenic i.pomoc sobie zaciazyc skoro siedze w domkuu po pracy bo mi ziimkoo :-D :-D :-D
Moje piersi sa nadzwyczaj normalne gdzie w tych dniach juz stawaly sie wieksze , nabrzmiale i tkliwe .. a teeeraz tylko suutki sa mega wrazliwe i twarde a tak nic sie juz z nimi nie dzieje :-) :-)

Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum! :D

Ciezko powiedziec czy cos moze to oznaczac uwierz mi ,orgaznim moze nam platac figle .. to jest moj 5-6 cykl i tyyle mialam przeroznych nowych objawow ktorych nigdy nie czulam , nadwrazliwosc podzcow itd myslalam ze to, to bo tak jeszcze nie mialam , tego jeszcze nie przezylam itd itd szperalam.po wszystkich forach gdzie kobiety faktycznie z takimi samymi roznymi odczuciami zostaly brzuchatkami noo ale u mnie jednak sie to nie sprawdzalo jak widac bo wciaz nie mam upragnionej fasoolki :-) :-) ale daj boze zeby u ciebie bylo inaczej i to bylo to ..no.ale niestety mozg lubi nas klamac i wprowadzac w blad bo tak bardzo pragniemy :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Nooo obyy sie to jeszcze jakos zmieniloo :-D :-D a siatke zyl na piersiach mam zawsze wiec tym tez nie mam sie co sugerowac hi hi :-D :-) taaakie niedobre to wszystko dla mnie :-D :-D

reklama
Do góry