reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hahahaha wreeedotka boooski rozkraaczony psiak moj krooliczek czasem Potrafi sie tak roozwalic
A taaak.ogolnie dzien dobry wam doopiero wstalam masakra taki ze mnie spioch , przesadzam!! Taak urloo by sie przydal ale macierzyynski :-) :-) :-) :-)
A tak powaznie to juz wolalabym jakies upaly czy cos , ze mozna wskoczyc na rower albo milyy dluugi spacerek bo ta monotonnosc mnie juz przerasta a nasz spacer to jest taki od samochodu do sklepu i po sklepie ..ehm i jak tu dobrze sie dotlenic i.pomoc sobie zaciazyc skoro siedze w domkuu po pracy bo mi ziimkoo
Moje piersi sa nadzwyczaj normalne gdzie w tych dniach juz stawaly sie wieksze , nabrzmiale i tkliwe .. a teeeraz tylko suutki sa mega wrazliwe i twarde a tak nic sie juz z nimi nie dzieje :-) :-)
A taaak.ogolnie dzien dobry wam doopiero wstalam masakra taki ze mnie spioch , przesadzam!! Taak urloo by sie przydal ale macierzyynski :-) :-) :-) :-)
A tak powaznie to juz wolalabym jakies upaly czy cos , ze mozna wskoczyc na rower albo milyy dluugi spacerek bo ta monotonnosc mnie juz przerasta a nasz spacer to jest taki od samochodu do sklepu i po sklepie ..ehm i jak tu dobrze sie dotlenic i.pomoc sobie zaciazyc skoro siedze w domkuu po pracy bo mi ziimkoo
Moje piersi sa nadzwyczaj normalne gdzie w tych dniach juz stawaly sie wieksze , nabrzmiale i tkliwe .. a teeeraz tylko suutki sa mega wrazliwe i twarde a tak nic sie juz z nimi nie dzieje :-) :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dzien dobry dziewczynki :* Mi wczoraj troche piersi urosly ale dzis to jest apogeum po prostu, sa ciezkie i ogromne, ale nadmienie ze mnie nie bola ani nie ciagna, czy cos to moze oznaczac? ......jezu ja chyba swiruje!! Zabierzcie mi to forum!
Ciezko powiedziec czy cos moze to oznaczac uwierz mi ,orgaznim moze nam platac figle .. to jest moj 5-6 cykl i tyyle mialam przeroznych nowych objawow ktorych nigdy nie czulam , nadwrazliwosc podzcow itd myslalam ze to, to bo tak jeszcze nie mialam , tego jeszcze nie przezylam itd itd szperalam.po wszystkich forach gdzie kobiety faktycznie z takimi samymi roznymi odczuciami zostaly brzuchatkami noo ale u mnie jednak sie to nie sprawdzalo jak widac bo wciaz nie mam upragnionej fasoolki :-) :-) ale daj boze zeby u ciebie bylo inaczej i to bylo to ..no.ale niestety mozg lubi nas klamac i wprowadzac w blad bo tak bardzo pragniemy :-) :-) :-)
Ostatnia edycja:
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewela moje tez wogole bez reakcji :-) mam 5 dni do @ , a piersi ani nie bola ani nic, no zobaczymy.
Kasia- pewnie, ze moze cos znaczyc!
Kasia- pewnie, ze moze cos znaczyc!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Nooo obyy sie to jeszcze jakos zmieniloo a siatke zyl na piersiach mam zawsze wiec tym tez nie mam sie co sugerowac hi hi :-) taaakie niedobre to wszystko dla mnie
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Zgaaduj zgaduula :-) :-)
reklama