reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Właśnie nie wiem czy nie okres :-( tak jak pisałam wcześniej, na wakacjach miałam podobnie... i normalny okres już po tym krwawieniu nie przyszedł, więc może to i okres tylko jakiś dziwaczny. Wkurza mnie to, że mam takie cykle. Nigdy nic nie wiadomo :-( byłam u trzech różnych ginekologów i endokrynologa, wszyscy mówią, że jest ok. A tu takie zawirowania... :-( daje sobie czas do maja. Jak się nie uda do tego czasu muszę iść do jakiegoś dobrego lekarza.

reklama
W piątek! :-D U mnie to takie wątpliwe, ale u Ciebieeeee.... :happy: przy waszych zdolnościach (w sensie Twoich i Twego Męża :-p) :cool2:

Moja przyjaciółka polecała mi lekarza, byłam u niego raz. Przyjmuje tylko prywatnie, jest dość drogi... ale bardzo niemiły :( płacisz 200 zł za wizytę, która jest stresująca, ale chyba do niego pójdę jak się nie uda. Trudno. Ale to w maju. Lux a to Twój 10 cykl starań jak dobrze pamiętam... Mam nadzieję, że do maja/czerwca to będziemy biegać do lekarza, ale już z brzuszkami ;-)

Testy owu pokazuja negatyw mimo ze jest ta blada .. gdy wystepuje owu sa dwie tluste co oznacza ze jest owulka a pozniej wychodzi taki bladzioch czyli ze juz po wszystkim i owu sie skonczyla :-) wiec laseczki nimi sie nie sugerujcie tylkoo testujcie ciazowym w piaatek za co trzymam kciukasy &&
Wredotka u cb tez obiecujaco ta skapa @

reklama
Do góry