Właśnie nie wiem czy nie okres :-( tak jak pisałam wcześniej, na wakacjach miałam podobnie... i normalny okres już po tym krwawieniu nie przyszedł, więc może to i okres tylko jakiś dziwaczny. Wkurza mnie to, że mam takie cykle. Nigdy nic nie wiadomo :-( byłam u trzech różnych ginekologów i endokrynologa, wszyscy mówią, że jest ok. A tu takie zawirowania... :-( daje sobie czas do maja. Jak się nie uda do tego czasu muszę iść do jakiegoś dobrego lekarza.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dobra to w piatek testing!!!
Moja przyjaciółka polecała mi lekarza, byłam u niego raz. Przyjmuje tylko prywatnie, jest dość drogi... ale bardzo niemiły płacisz 200 zł za wizytę, która jest stresująca, ale chyba do niego pójdę jak się nie uda. Trudno. Ale to w maju. Lux a to Twój 10 cykl starań jak dobrze pamiętam... Mam nadzieję, że do maja/czerwca to będziemy biegać do lekarza, ale już z brzuszkami ;-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Testy owu pokazuja negatyw mimo ze jest ta blada .. gdy wystepuje owu sa dwie tluste co oznacza ze jest owulka a pozniej wychodzi taki bladzioch czyli ze juz po wszystkim i owu sie skonczyla :-) wiec laseczki nimi sie nie sugerujcie tylkoo testujcie ciazowym w piaatek za co trzymam kciukasy &&
Wredotka u cb tez obiecujaco ta skapa @
Wredotka u cb tez obiecujaco ta skapa @
reklama