reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Tak na szczescie juz tak tyylko ciagle bym spala i spala i spala i juz ta praca.mnie wykancza urlop by sie jakis przydal :-) :-) no i codzienny bol glowy od kilku dni tez mnie juz powoli irytuje -.-
Piaatek bedzie wasz ! :-) :-)
Piaatek bedzie wasz ! :-) :-)
To na urlop Ewelinka! Ale idzie wiosna, na szczęście, będzie lepsze samopoczucie ja dziś zmęczona, bo w pracy mam urwanie głowy a do tego Mąż mnie ciągał cały wieczór po sklepach, bo chcemy kupić nowy aparat foto. a jak on coś kupuję to tygodniami wybiera a jak będzie dzidzia to dobry aparat się przyda :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ciiiichooo nie wkreecac mi tu na glowke!! hi hi wszystki jest normalnie nic nie odskakuje od normy ! :-)
Ale wybaczcie bo na oczy juz ledwo paaacze choc przespalam sie w dzien na 2godz bo moj mnie obudzil juz too jeednak za malol , nie wyyrabiam
Dobrej nocki
Ale wybaczcie bo na oczy juz ledwo paaacze choc przespalam sie w dzien na 2godz bo moj mnie obudzil juz too jeednak za malol , nie wyyrabiam
Dobrej nocki
dobranoc :-)Ciiiichooo nie wkreecac mi tu na glowke!! hi hi wszystki jest normalnie nic nie odskakuje od normy ! :-)
Dobrej nocki ������
moj ostatnio tez cos gadal, ze trzeba dobry aparat kupicTo na urlop Ewelinka! Ale idzie wiosna, na szczęście, będzie lepsze samopoczucie ja dziś zmęczona, bo w pracy mam urwanie głowy a do tego Mąż mnie ciągał cały wieczór po sklepach, bo chcemy kupić nowy aparat foto. a jak on coś kupuję to tygodniami wybiera a jak będzie dzidzia to dobry aparat się przyda :-)
reklama