reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Taaak szybko obiad ja dopiero ruszam dupsko by posprzatac :O
sorka nie przedstawilam sieEwelinakotalejestem pisze:A to.nusia byla w ciazy?? Przepraszam ze pyytam ale chyba z tego.forum nie kojarze
nie kojarzysz bo tu jestem od niedawna a na ten wątke weszlam przez przypadek,udzielam się w staraczkach 2015 ale mogę byc tez i tu
lux słodzisz ,słodzisz:-)Ewelina no i Nusia fajna mama jest a dzieci ma prześliczne
Cassiah
Fanka BB :)
Lux znaczy juz wyzdrowialas widze?
Ja sobie obiecalam nie wkrecac sie ale jest to ciezkie jednak mysle ze jak tylko zobacze u siebie cos niecodziennego to bd to podpinac pod ciaze A moja przyjaciolka 6 miesiecy sie starala i co miesiac widziala objawy i dopiero w ostatnim miesiacu juz sie zdolowala bo objawow nie bylo no a sie okazalo ze jednak w ciazy jest
Ja sobie obiecalam nie wkrecac sie ale jest to ciezkie jednak mysle ze jak tylko zobacze u siebie cos niecodziennego to bd to podpinac pod ciaze A moja przyjaciolka 6 miesiecy sie starala i co miesiac widziala objawy i dopiero w ostatnim miesiacu juz sie zdolowala bo objawow nie bylo no a sie okazalo ze jednak w ciazy jest
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Kasiaa tez bym tak chciala bez zadnych o objawow na spokojnie i pach II pieekne kresunie spokojnie kochana na pewno wszystko bedzie dobrze :-)
kiedy masz mieć@?Lux znaczy juz wyzdrowialas widze?
Cassiah
Fanka BB :)
kiedy masz mieć@?
Za 8-9 dni dopiero. Natomiast piersi zaczynaja mnie bolec lekko na dzien przed okresem ale raczej nie rosna, no moze sa troche bardziej zaokragone.... Nie to nie mozliwe, juz nie chce o tym gadac bo to chyba jakas schiza
Lux to super, jesli zjadlas obiadek i nie przycisnie cie dp toalety to znaczy ze juz wyzdrowialas. Dbaj o siebie bo niedlugo staranka :*
reklama