reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewelinakotalejestem pisze:
A to.nusia byla w ciazy?? Przepraszam ze pyytam ale chyba z tego.forum nie kojarze :)
sorka nie przedstawilam sie
nie kojarzysz bo tu jestem od niedawna a na ten wątke weszlam przez przypadek,udzielam się w staraczkach 2015 ale mogę byc tez i tu

Lux znaczy juz wyzdrowialas widze? :)

Ja sobie obiecalam nie wkrecac sie ale jest to ciezkie jednak :D mysle ze jak tylko zobacze u siebie cos niecodziennego to bd to podpinac pod ciaze :) A moja przyjaciolka 6 miesiecy sie starala i co miesiac widziala objawy i dopiero w ostatnim miesiacu juz sie zdolowala bo objawow nie bylo no a sie okazalo ze jednak w ciazy jest :D

Lux znaczy juz wyzdrowialas widze? :)

Ja sobie obiecalam nie wkrecac sie ale jest to ciezkie jednak :D mysle ze jak tylko zobacze u siebie cos niecodziennego to bd to podpinac pod ciaze :) A moja przyjaciolka 6 miesiecy sie starala i co miesiac widziala objawy i dopiero w ostatnim miesiacu juz sie zdolowala bo objawow nie bylo no a sie okazalo ze jednak w ciazy jest :D
kiedy masz mieć@?

kiedy masz mieć@?

Za 8-9 dni dopiero. Natomiast piersi zaczynaja mnie bolec lekko na dzien przed okresem ale raczej nie rosna, no moze sa troche bardziej zaokragone.... Nie to nie mozliwe, juz nie chce o tym gadac bo to chyba jakas schiza :D

Lux to super, jesli zjadlas obiadek i nie przycisnie cie dp toalety to znaczy ze juz wyzdrowialas. Dbaj o siebie bo niedlugo staranka :) :*

reklama
Do góry