reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
ewelinka moze to jakis bol imlantacyjny? :) slyszalam ze wlasnie bol w ciazy jest taki wczesniej nieznany. wiec moze :) ale nie za wczesnie na objawy?

Nie wiem czy to.objaw czy cos sie tam.zagniezdza i takie tego skutki :-) :-) na razie nie chce myslec czy to, to ale nie powiem , nie pogardzilabym :-) :-) ale jeszcze troszke , duzo mi nie zostalo do.testowanka :-) :-)
Kazda z nas pewnie ma inny bol wiec chyba nie ma co sie sugerowac :-) :-) lewy jajnik tez czuje ..ale tyylko lewy

Lux jak to u mnie bywa :-D moze bolec , prykac , kichac , kluc , ciagnac i co taam jeszcze sobie chce to i taak nic z tego jak zwyykle :-D nie ma co sie ludziic :-) :-)

dokladnie, w XXI wieku wydaje mi się, że ciezko NIE zajsć jak się chce. z obecną medycyną, technologią musisz być bardzo chora czy źle zbudowana, żeby nie móc zajsć w ciaże. nawet jeśli naturalnie ciężko zajsć to jest tyle lekarstw, inseminacja, in vitro. są oczywiście przypadki osób jak np mąż mojej znajomej - starajli się już ponad rok i nic i chcieli isc na in vitro poniewaz już sa starsi - obydwoje 35 lat i co sie okazało, że on NIE MA ANI JEDNEGO zdrowego plemnika :( w tkiej sytuacji to już nic nie pomoże. a ona go tak namawiała już z 10 lat na dziecko i prawdopodobnie jakby wześniej zaczał t jeszcze by jakieś tam miał. to jest tragedia dopiero. ale takie przypadki zdarzają się 1 na milion. także nie dołujcie się - kiedyś i my będziemy w ciaży! :)

reklama
Do góry