reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
ewelinka moze to jakis bol imlantacyjny? :) slyszalam ze wlasnie bol w ciazy jest taki wczesniej nieznany. wiec moze :) ale nie za wczesnie na objawy?

Nie wiem czy to.objaw czy cos sie tam.zagniezdza i takie tego skutki :-) :-) na razie nie chce myslec czy to, to ale nie powiem , nie pogardzilabym :-) :-) ale jeszcze troszke , duzo mi nie zostalo do.testowanka :-) :-)
Kazda z nas pewnie ma inny bol wiec chyba nie ma co sie sugerowac :-) :-) lewy jajnik tez czuje ..ale tyylko lewy

Lux jak to u mnie bywa :-D moze bolec , prykac , kichac , kluc , ciagnac i co taam jeszcze sobie chce to i taak nic z tego jak zwyykle :-D nie ma co sie ludziic :-) :-)

dokladnie, w XXI wieku wydaje mi się, że ciezko NIE zajsć jak się chce. z obecną medycyną, technologią musisz być bardzo chora czy źle zbudowana, żeby nie móc zajsć w ciaże. nawet jeśli naturalnie ciężko zajsć to jest tyle lekarstw, inseminacja, in vitro. są oczywiście przypadki osób jak np mąż mojej znajomej - starajli się już ponad rok i nic i chcieli isc na in vitro poniewaz już sa starsi - obydwoje 35 lat i co sie okazało, że on NIE MA ANI JEDNEGO zdrowego plemnika :( w tkiej sytuacji to już nic nie pomoże. a ona go tak namawiała już z 10 lat na dziecko i prawdopodobnie jakby wześniej zaczał t jeszcze by jakieś tam miał. to jest tragedia dopiero. ale takie przypadki zdarzają się 1 na milion. także nie dołujcie się - kiedyś i my będziemy w ciaży! :)

reklama
Do góry