reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ale jesteśmy w Polsce, w biedrze makaronu z durum nie ma, a ów biedronkowy makaron najbrdziej mi smakuje i najlepiej nadaje się do obsmażania na chrupko.
 
No ten, który kupuję jest z nie-durum. Ale jest smaczny :) I spieka się na chrupko z zewnątrz na patelni - zamiast ziemniaków, dla urozmaicenia. Podsmażam go z z przyprawami i pokruszoną kostką rosołową. Robi szał :)
 
Ja bardzo lubię te makarony z biedry :) a te rurki canneloni kupuje chyba z lubelli nie pamiętam już. I nadziewam mięsem plus sosy do tego i dużo mozzarelli :)
 
U nas w domu panuje od ponad 3 lat szał na smażony makaron. Poza tym w mieście mamy 3 biedronki i w żadnej nie ma canneloni. Wgl są "wybrakowane" i wielu artykułów nie ma, albo jak rzucą coś w ramach oferty dodatkowej to trzeba na to polować :/
 
reklama
Do góry