reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
haha madziu ja wczorajsza upojna noca zwieńczyłam tydzień staranek :-) zajechałam tego mojego młodego, teraz trzeba mu dać odpoczać ;) @ za 11 dni ma nie przyjsc :) milego dnia przyszle mamuski! :*

My staramy się zawsze niezależnie od owulki, ale po wczorajszym dniu nie liczyłam na cokolwiek... a jednak mąż "stęsknił się za mną" jak to stwierdził :) Złoty człowiek :)
Dziś też mam w sobie napięcie. Ale mam nadzieję, że będę spokojniejsza :) Nadal bolą mnie sutki, które zrobiły się bardziej rozpulchnione i ciepłe, a biust nie mieści mi się w staniku (bezczelnie z niego wypływa). Jeśli takie są objawy regulującego się cyklu, to ja chyba wolałam moje stare - ciche, spokojne, przewidywalne pod kątem nastroju i samopoczucia...

Ostatnia edycja:
Mi zostalo 10dni do.testowanka :-)
Dzis w pracy troche za bardzo przesadzilam z dzwiganiem i strasznie ciagnelo mnie w dole brzucha , mam nadzieje ze i tak bedzie okey :-) :-)
Trzymam za was kciukasy &&&& :-)

reklama
Do góry