reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

hahah no najlepsza jestes :D babki tu jakies wykresy stosuja, badaja sluz, temperature, wyglad szyjki macicy itp cuda na kiju a ona po prostu znalazla "w jakims kalendarzyku" :-D czyli widac ze takie luzne podejscie jest chyba najwazniejsze! :) :-D

A dokładnie weszlam tu i wpisalam co i jak :D Kalkulator dni płodnych - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

reklama
Robiłam ostatnio poziom hormonów i podobno wszystko ok. W usg wyszło ze mam pecherzyki w jajnikach i jedyne co lekarz mi zaproponował to próbować na hybil trafił jak w poprzednich ciążach lub antykoncepcja przez 7miesiecy!

A dokładnie weszlam tu i wpisalam co i jak :D Kalkulator dni płodnych - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

znam ten kalendarzyk ale ja mam taka aplikacje na telefonie z kalendarzem i wykresem wiec mam go cały czas przy sobie i mogę monitorować :) no i w sumie trafia w dni płodne. tylko, ze u mnie to trochę ciężko pierwszy dzien cyklu oznaczyć, bo zawsze przd okresem mam 1-2 dni plamienia, nawet nie plamienia ale bardzo lekkiego okresu, jest to krew ale minimalna. i nie wiem czy powinnam to oznaczac. wiem ze plamienia należą do starego cyklu, ale wlasnie to jest krew a nie plamienia tylko b mało :/

o to dziwne myślałam, ze magnez własnie pomaga. to idę poszperać dalej :)

Kurczę znów wyszły mi jakieś plamy pod biustem. Smaruje sudocremem. A teściowa mnie straszy, że mogę mieć cukrzycę i to się może tak objawiać!

reklama
Luxuorius, u mnie kosztuje 20zł. I ja radzę od razu zrobić krzywą cukrową, a nie tylko sam cukier. Znam wiele przypadków, gdzie cukier na czczo był perfekcyjny, a dopiero po obciążeniu glukozą wychodziły cuda. U nas kosztuje to 60zł, w alabie, ale ceny się różnią znacząco między laboratoriami.

Do góry