reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na Wyspach

Dzięki dziewczyny!
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona i myślę że się uda, musi się udać!!!!!!!!:-)

reklama
Wow Roxii - to super, że już masz bąbelka u siebie. Ja mojego bąbla też jeszcze mam w środku ... chociaż wolałabym żeby już była na zewnątrz :-).
Domyślam się ze juz Ci ciękzo i ze chciałabyś zobaczyć swoją dzidzię:-D już niedługo, przytulisz ją i ucałujesz:-) Juz blizej jak dalej:-p
U mnie to dopiero początek drogi-mam nadzieję;-)

No właśnie Matylda póki mozesz wysyłaj nam tu te wiruski ciażowe;-):-D Nam one napewno się przydadzą:tak:

hej dziewczyny:) Ale nam przymrozilo w tej Polsce:szok::szok: Dzisiaj chyba pol godziny przednia szybe w samochodze skrobalam - a rekawiczki skorzane normalnie sztywne:) Az przyjemnie siedziec w domku i nigdzie sie nie ruszac....
Roxii trzymam kciukasy mocno mocno:tak: Pewnie siedzisz jak na szpilkach - jeszcze dodalas sobie ten suwaczek do testowania to dopiero pewnie czas sie ciagnie:-D Bedzie dobrze:tak:

Matylda i jak tam - juz po???;-)

A gdzie reszta - co tak cicho - jak tam staranka dziewczyny???
Pozdrowionka dla wszystkich...

Hej Zuzia w UK na szczescie nie jest tak zimno. W sobote wieczorem spadl snieg ale juz go malo widac temp sa ok 0 stopni wiec szybko odtaja. Ja nie wyobrazam sobie -20 juz nie pamietam jak to jest na pewno narzekalabym na bo naleze do zmarzlakow:). Ja mam dzis 33dc. @ jeszcze nie przyszla ale nie podniecam sie bo moje cykle czesto takie bywaly nawet co 45 dni albo i wiecej. Dla swietego spokoju zrobie testa w srode rano. Zreszta mam jakis dziwny sluz taki bialawy wiec w ciazy na pewno nie jestem zadnych innych objawow tez brak. No i mialam dosyc duzo stresow ostatnio wiec pewnie nic by sie nie zagniezdzilo.

reklama
Noelka nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki, moze jednak się udało;-) daj znac jak zatestujesz:tak:
Zuzia dzięki kochana, masz racje czas się ciagnie niemiłosiernie to dopiero 2dpt a ja mam wrazenie jakby minął tydzień:-D staram się nie myślec o tym za dużo i życ normalnie. Na walentynki planuję zrobić test w domku, mam nadzieję ze będziemy mieli najwspanialszy prezent:-D
A Ty tam ubieraj się cieplutko, bo zima w Polsce sroga:tak: kiedy wracasz???

Do góry